Hollywood 12. juni 2016

”Fan” myrdede brutalt Voice-deltager: Hvorfor skulle Christina dø?

Politiet mener, at det var en ”mentalt forstyrret fan”, der tog livet af den blot 22-årige The Voice-deltager Christina Grimmie, der fredag blev skuddræbt, mens hun gav autografer efter en koncert i Orlando, Florida. Politiet mener også, at gerningsmanden troede, han kunne slippe af sted med at myrde hende
Foto: All Over

Men fans og familie stadig er efterladt i dyb chok og sorg, forsøger politiet i Orlando, Florida lige nu at klarlægge, hvad der fik 27-årige Kevin James Loibl til at skyde og dræbe den 22-årige The Voice-deltager Christina Grimmie efter en koncert fredag aften.

Politiet mener på nuværende tidspunkt, at morderen, 27-årige Kevin James Loibl, var en ”mentalt forstyrret fan”, der bevidst rejste fra sin hjemby St Peterburg i Florida til koncertstedet The Plaza Live i Orlando for at tage livet af den populære sangerinde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 27-årige morder havde nemlig bevæbnet sig med to pistoler, yderligere ammunition og en jagtkniv – og politiet mener, at hans eneste mål med rejsen var netop den unge sangerinde.

Du kan se billeder fra sagen i galleriet nederst i artiklen.

- Der er ingen umiddelbar forbindelse mellem morderen og Christina Grimmie. Han dukkede op til hendes koncert fredag aften med to pistoler med ladte magasiner og en stor jagtkniv. Der var ingen metaldetektorer i forbindelse med arrangementet, hvor Grimmie skrev autografer, siger politiet.

Fredag aften omkring klokken 22 gik han uden problemer igennem sikkerhedskontrollen ved koncertstedet, og da han havde nærmet sig sit offer, affyrede han flere skud.

To af dem ramte Christina Grimmie i hovedet, og hun døde kort tid efter på hospitalet.

Politiet vil formentlig aldrig komme helt til bunds i den tragiske sag – lige efter skudepisoden skød og dræbte morderen sig selv, da Christina Grimmies bror overmandede ham.

Du kan se billeder fra sagen i galleriet nederst i artiklen.

Politiet mente i første omgang, at den 27-årige skød og dræbte sig selv ved et uheld, men ifølge Daily Mail arbejder politiet nu ud fra en teori om, at han dræbte sig selv bevidst.

Der er dog ifølge politiet også noget, der tyder på, at manden troede, at han kunne slippe afsted med at have myrdet sangerinden. I hvert fald har politiet fundet beviser op, at han havde planer om at vende tilbage til sin hjemby.

Politiet har på et pressemøde oplyst, at morderen ikke tidligere har forsøgt at komme i kontakt med Christina Grimmie – hverken fysisk eller gennem sociale medier. Hans første møde med hende var altså torsdag aften – og det blev fatalt.

Der var omkring 120 personer i The Plaza Live, da gerningsmanden skød og dræbte Christina Grimmie.

Christina Grimmie var en kendt sangerinde på YouTube, og hun endte på tredjepladsen, da hun deltog i The Voice tilbage i 2014. Hendes mentor var den kendte sanger Adam Levine. Han har nu udtrykt sin sorg over tabet af den talentfulde sangerinde. 

Du kan se billeder fra sagen i galleriet herunder:

Christina Grimmie

Sponsoreret indhold