Hugo Helmig bryder tavsheden efter kokain-skandale

(Foto: Kaspar Wenstrup)

20-årige Hugo Helmig måtte aflyse en planlagt koncert i Vejle og overnatte i politiets detention, efter han natten til lørdag var voldsomt påvirket af kokain. 

Efter den tur bryder musikeren nu selv tavsheden og sender en tak afsted i et Instagram-opslag søndag aften. 

'Tusind tak for alt den kærlighed jeg har modtaget de sidste par dage. Jeg er dybt taknemmelig og glæder mig meget til at komme ud og spille i weekenden. Jeg er ked af mine fejl, men ser fremad, og nu skla det handle om musikken. Vejle - undskyld - vi ses en anden gang. Kh Hugo', skriver han i opslaget. 

Overfor Ekstra Bladet bekræftede Hugo Helmigs manager, at han de sidste to måneder har været i afvænning for et kokainmisbrug. Og at natten til lørdag altså var et tilbagefald. 

Siden det kom ud har Helmig modtaget et væld af positive tanker. Blandt andet sendte TV-værten Anders Breinholt virtuel støtte på Instagram. 

Her delte han et billede af Hugo Helmigs nye album og skrev: 

- Okaj.... Men ham er.... Uanset hvad... En ekstra chance, står der i opslaget. 

Og det kvitterede hovedpersonen selv med en 'hjerte'-emoji. Også farmanden bakkede op om støtten og sendte en emoji-tak afsted. 

Også Pelle Peter Jensen, Sara Blædet og Anders Agger er enige om, at Hugo Helmig ikke bør straffes for episoden, der altså natten til lørdag endte med en tur i detentionen. 

Hugos mor har delt et foto på sin Instagram-profil, hvor hun skriver 

'Idag holder vi hjertet åbent hjemme hos os'. 

På sit seneste album 'Juvenile' fra 2019 synger Hugo Helmig om netop kokain, men fastholdt for bare et par uger siden, at sangen var ren fiktion. 

Ifølge manangeren blev Hugo taget med til stationen natten til lørdag. Der er angiveligt ikke tale om en egentlig anholdelse, men snarere en forvaring, fordi Hugo Hemig reagerede kraftigt på det euforiserende stof. 

Hugo Helmig er søn af popstjernen Thomas Helmig og forfatteren og tidligere fotomodel Renée Toft Simonsen. 

Han gjorde sig for alvor bemærket, da han debuterede med singlen 'Please Don't Lie' i sommeren 2017. 

Den kun 20-årige sanger er forlovet med Marie Frølund.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close