Kendte6. april 2017

21-årig kvinde: Mit bikini-billede reddede mit liv

En britisk kvinde kan formentlig takke sine utallige bikini-billeder for, at hun er i live i dag. For det er på grund af billederne, at den 21-årige kvinde tog til lægen og kom i behandling for en yderst farlig kræftsygdom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bikini_til_front.jpg
 (Foto: Privat)

Et ordsprog siger, at et billede kan sige mere end 1.000 ord. Men billeder kan også redde liv – læs nu blot denne historie om britiske Cloe Jordan.

Den 21-årige kvinde elskede at tage selfies og bikini-billeder – men hun var ikke lige glad for sin ellers så pæne krop. Cloe var nemlig ikke glad for den mørke ”plet” på sin mave. Den ”skæmmede og ødelagde” hendes billeder.

I virkeligheden var den mørke ”plet” langsomt, men sikkert ved at tage livet af hende. Den mørke plet var nemlig et kræftfyldt modermærke. Chloe havde en meget alvorlig form for modermærkekræft – og sygdommen blev kun opdaget, fordi Chloe var træt af at kigge på ”pletten” og ønskede at få den fjernet hos lægen.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

21-årige Chloe, der bor i Wolverhampton, tog til lægen i januar, hvor hun måtte indrømme, at den mystiske ”plet” havde vokset de sidste par måneder – og den havde også skiftet farve.

Det bekymrede lægen, der sendte hende til flere undersøgelser. Og for tre måneder siden fik Chloe så den chokerende nyhed:

Hun led af malignt melanom – den mest dødelige form for hudkræft. Og lægerne frygtede, at kræften allerede havde spredt sig til andre dele af Chloes krop.

Hun venter nu på at flere undersøgelser, der skal fastslå, hvordan – eller om – kræften har spredt sig. Og ikke mindst venter hun nu på at finde ud af, hvilken form for behandling hun nu skal modtage. Hun har allerede fået opereret selve modermærket væk.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bikini_til_front.jpg
 (Foto: Privat)

Modermærket på Chloes mave begyndte at ændre form og farve sidste sommer - det viste sig at være kræft. Foto: Kræft

Selv om Chloe stadig ikke kender omfanget af sygdommen, er hun positiv og overbevist om, at hun bliver kræftfri – og gerne inden at året går på hæld.

Den unge kvinde har valgt at dele sin historie for at advare andre om farlige modermærke. Og ikke mindst opfodre alle til at holde øje med deres modermærke.

- Jeg har haft modermærket, siden jeg blev født, og da det begyndte at ændre form sidste sommer, tænkte jeg ikke videre over det. Det var blevet en smule større og mørkere i farmen, men det havde ikke ændret sig sådan alarmerende, forklarer Chloe til det britiske medie Daily Mail og tilføjer, at hun har modtaget masser af søde og støttende beskeder, siden at hun valgte at dele sin historie:

- Og jeg har fået masser af beskeder fra mange piger, der har sendt mig billeder af modermærker, som de nu er bekymrede over.

- Jeg har fortalt alle, at hvis de er bekymret over nogle hud-forandringer, skal de søge læge. Det er bedre at være på den sikre side.

Sponsoreret indhold