Taknemmelig mor: - iPhone-billedet reddede min søn

Julie fornemmede, at der var noget galt med sønnen og tog et billede

Julie fornemmede, at der var noget galt med sønnen og tog et billede

Foto: PrivatDa Julie Fitzgerald tog et billede med sin iPhone af sin toårige søn, havde hun aldrig i sin vildeste fantasi troet, at billedet ville ende med at redde sønnens liv.

Men det er ikke desto mindre, hvad der er sket.

For billedet viste med tydelighed, at ikke alt var, som det skulle være. Der var noget med lille Averys øje - den ene pupil var kridhvid, og Julie Fitzgerald fornemmede straks, at det var alvorligt.

LÆS OGSÅ: Anne på Facebook: Bliver nødt til at dele min historie... fordi den er vanvittig!

Hun tog lille Avery med til lægen, som undersøgte ham og konstaterede, at den lille dreng led af retinoblastom, som er en kræftsvulst på nethinden. Tilmed kunne lægen konstatere, at 75 procent af lille Averys venstre øje var dækket af tumorer.

Og hvis ikke drengen kom i akut behandling, var der en stor risiko for, at kræften ville sprede sig til resten af kroppen.

Det skriver Daily Mail.Billedet, der endte med at redde lille Averys liv (Foto: Privat)


Julie Fitzgerald fra Illinois, USA, havde tidligere bemærket, at der var en "mørk plet" ved sønnens øje, men anede ikke hvorfor. Hun besluttede sig dog for at tage et billede af øjet, fordi hun havde "på fornemmelsen", at noget var galt. Og da hun så billedet, var hun ikke i tvivl om, at det var alvorligt.

LÆS OGSÅ: Vild historie: Ejer begravede 'død' kat - som genopstod

Lille Avery kom straks i behandling og fik fjernet sit kræftramte øje. Nu venter han på at få et glasøje - og imens takker familien hinanden for, at de fik taget billedet - og reagerede på det.

- Stol på din mavefornemmelse. Og vent ikke med at se, om det forbedrer sig, lyder rådet fra faderen ifølge Daily Mail.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close