Krimi23. oktober 2020

Taknemmelig mor: - iPhone-billedet reddede min søn

Julie fornemmede, at der var noget galt med sønnen, da hun så billedet af ham
Af af
Julie fornemmede, at der var noget galt med sønnen og tog et billede
Julie fornemmede, at der var noget galt med sønnen og tog et billede
 Foto: Privat

Da Julie Fitzgerald tog et billede med sin iPhone af sin toårige søn, havde hun aldrig i sin vildeste fantasi troet, at billedet i sidste ende ville redde sønnens liv.

Men det er ikke desto mindre, hvad der skete.

For billedet viste med tydelighed, at ikke alt var, som det skulle være. Der var noget med lille Averys øje - den ene pupil var kridhvid, og Julie Fitzgerald fornemmede straks, at det var alvorligt.

Hun tog lille Avery med til lægen, som undersøgte ham og konstaterede, at den lille dreng led af retinoblastom, som er en kræftsvulst på nethinden. Tilmed kunne lægen konstatere, at 75 procent af lille Averys venstre øje var dækket af tumorer.

Og hvis ikke drengen kom i akut behandling, var der en stor risiko for, at kræften ville sprede sig til resten af kroppen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a3d5839841704d6788dfb14b495fb5e5.jpg

Billedet, der endte med at redde lille Averys liv (Foto: Privat)

Julie Fitzgerald fra Illinois, USA, havde tidligere bemærket, at der var en "mørk plet" ved sønnens øje, men anede ikke hvorfor.

Hun besluttede sig dog for at tage et billede af øjet, fordi hun havde "på fornemmelsen", at noget var galt. Og da hun så billedet, var hun ikke i tvivl om, at det var alvorligt.

Lille Avery kom straks i behandling og fik fjernet sit kræftramte øje. EFterfølgende fik han et glasøje - og familien takker familien hinanden for, at de fik taget billedet - og reagerede på det.

- Stol på din mavefornemmelse. Og vent ikke med at se, om det forbedrer sig, lyder rådet fra faderen ifølge Daily Mail.

Sponsoreret indhold