Kendte 27. november 2020

Mille Dinesen: For travlt til kærlighed

Nordisk Film Fonden har hædret den folkekære skuespiller, der har rigtig meget om ørerne, for sit arbejde med “Rita”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det sidste afsnit af kæmpesuccesen “Rita” er for længst kørt over skærmen med den politisk ukorrekte folkeskolelærer og enlige mor af samme navn i hovedrollen.

Men kvinden bag Rita, 46-årige Mille Dinesen, er langtfra glemt, og torsdag i sidste uge var der mere hæder til danskeren, da Dinesen modtog Ove Sprogøe Prisen for rollen som skolelæreren i TV 2's folkekære serie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Mille Dinesen, 46, modtog i torsdags Ove Sprogøe Prisen for sit mangeårige arbejde med karakteren Rita Madsen i TV 2-serien “Rita”. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg er meget glad og beæret. Det er jo nok rollen som Rita Madsen, der har fyldt mest i mit liv. Det er ikke mange skuespillere forundt at arbejde med en karakter i 10 år, så jeg føler mig meget privilegeret. Hun er en fantastisk kvinde, og jeg er ikke træt af hende, selv om vi har været “i et forhold” i 10 år, lød det fra en glad prisvinder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2)

Politisk ukorrekte Rita, som vi kender hende fra TV 2. (Foto: TV 2)

Ikke tid til dating

Selv om Mille Dinesen ikke er træt af karakteren Rita, så er det dog helt slut, forsikrede hun over for SE og HØR, men åbner så alligevel en kattelem for et muligt comeback.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: tv 2: Martin Dam Kristensen)

Så stopper du!
Også sjove Lise Baastrup, 36, fik et gennembrud via “Rita”. (Foto: tv 2: Martin Dam Kristensen)

– Vi var meget enige om, at vi skulle stoppe, mens legen var god. Og den var virkelig god. Så ja, det var det sidste, er mit svar lige nu. Men hvad der sker om fem eller 10 år, det ved jeg ikke, sagde Mille, som lige har færdiggjort spillefilmen “Rør ved mig”, der kommer i biografen næste år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det var meget passende Ove Sprogøes søn, Henning Sprogøe, 67, der overrakte den fornemme pris til skuespilleren. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Skal man tro skuespilleren, er der dog ingen, som rører ved hende i denne tid. I sommer gik forholdet til Thomas Busch – som hun for godt to år siden fik sønnen Eddie med – i vasken, og der er ingen ny mand i hendes liv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Mille havde hele tiden den lille Ove Sprogøe-statuette lige ved hånden, efter hun havde modtaget den. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg har slet ikke haft tid til at tænke over dating. Jeg er jo på datingmarkedet, men jeg har slet ikke haft tid til at tænke over det, fordi jeg har været så optaget af enten at arbejde eller være mor for min søn. Og så er det jo svært at gå ud nu, og Tinder er ikke lige mig, forklarede Mille Dinesen.

(Foto: TV 2: Per Arnesen)

Hele Danmarks yndlingslærer på arbejde. (Foto: TV 2: Per Arnesen)

Sponsoreret indhold