Kendte 9. juni 2020

Mille Dinesen alene med lille søn: Lykken Brast

Skuespilleren deler nu skæbne med sit alter ago “Rita” – hun er singlemor, efter forholdet til sønnens far er gået i stykker.
(Foto: Thomas Laursen)

Mille Dinesen, 46, danner ikke længere par med Thomas Busch. Dermed er mange års kamp for kærligheden endnu en gang tabt.

Skuespilleren fortæller nu åbent, at hun er single og dermed har brudt med faderen til sin 1-årige søn, Eddie.

Mille sætter således endnu et punktum i sit forhold til Thomas Busch, der har været on/off i 15 år. Det er ikke første gang, de går fra hinanden. I mange år har de kæmpet for forholdet, men da Mille endelig blev gravid, troede de fleste, at forholdet ville holde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Dinesen har været dus med danskerne, siden hun i 2005 spillede hovedrollen i “Nynnes dagbog”. (Foto: Thomas Laursen)

Mille erklærede dengang sin store kærlighed til Busch:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– I snart 12 år har vi kæmpet for at blive gravide. Det har tit været anledningen til, at vi flere gange har måtte kaste håndklædet i ringen. Men kærligheden slap aldrig op imellem os. Nu er jeg gravid sammen med den mand, jeg elsker – og vi har ikke været lykkeligere. Drømme går nogen gange i opfyldelse. Love you min skat, skrev hun på Instagram i juni 2018.

Men sådan gik det ikke. Knap to år efter parret fik sønnen Eddie sammen, sidder Mille alene i sin andelslejlighed på 78 kvadratmeter i Brumleby i hovedstaden og savner selskab.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: All Over Press Denmark)

Hun har dannet par med Thomas Busch on/off i 15 år. Nu er det slut. (Foto: All Over Press Denmark)

– Jeg elsker at være mor, og jeg elsker at være sammen med Eddie og se alt, hvad der sker, men jeg savner da ærligt også noget voksenselskab. Jeg kan savne at gå ud, men det skal nok komme, når han bliver ældre, og så kommer der mere frihed, siger Dinesen til BILLED-BLADET.

Alternativt familieliv

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at Mille ser lidt anderledes på det traditionelle familieliv. I 2016 fortalte hun, at hun gav Thomas enormt meget plads – også for sin egen skyld.

– Et familieliv kan se ud på mange måder, og i mine øjne behøver man ikke nødvendigvis at bo sammen med den, man elsker. Thomas og jeg lever meget alternativt – i hvert fald i andres øjne – vi bor ikke sammen, han rejser meget med sit arbejde, så vi sidder ikke på lårene af hinanden og har ikke det dér hverdagsliv med opvask og sure sokker.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Mille har spillet Rita i serien af samme navn siden 2012. (Foto: Thomas Laursen)

Det gode ved det er, at vi så får lov til at savne hinanden, hvilket faktisk er skønt. Det er klart, at der da er noget, man så ikke får, når man ikke ser hinanden hver dag, men jeg tror, jeg foretrækker dét liv – frem for de sure sokker, sagde Dinesen for fire år siden til Femina.

Ligesom rollen Rita

Nu har Mille lidt mere til fælles med sin karakter i den succesfulde TV 2-serie “Rita”, som netop har taget hul på femte og sidste sæson. Serien har i 2010’erne taget ikke bare Danmark, men hele verden med storm. Ikke mindst fordi serien også endte på Netflix.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: TV 2 (Per Arnesen))

Rollen som Rita har defineret Milles skuespilkarriere. (Foto: TV 2: Per Arnesen)

Optagelserne til den sidste sæson er for længst overstået, og lige nu har Mille travlt med at være mor til sin søn. Og hun klarer sig tilsyneladende fint uden Thomas i hjemmet.

– Vi bor heldigvis godt, så vi kan komme ud i haven. Eddie er begyndt at gå, så det er en helt ny verden for ham. Vi har leget, bygget med klodser og tumlet i sengen, sagde Mille for nylig til SE og HØR.

Sponsoreret indhold