Kendte 3. juni 2020

Mille Dinesen er blevet single

"Rita"-stjernen danner ikke længere par med Thomas Busch, som hun for knap to år siden fik sønnen Eddie med
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mille Dinesen, som hele Danmark for tiden kan nyde i den sidste sæson af "Rita", er blevet single. Det skriver BILLED-BLADET.

Den 46-årige stjerne kommer ikke selv ind på, hvornår bruddet fandt sted, eller hvad det skyldes, men der står beskrevet i interviewet, at hun er single og bor alene med sin søn Eddie i Brumleby på Østerbro i København.

Dinesen har i over 10 år år haft en on/off-forhold til Thomas Busch, og de har i knap 12 år kæmpet for at blive forældre, hvilket skuespilleren har fortalt åbent og ærligt om. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

(Foto: All Over Press Denmark)

Mille Dinesen og Thomas Busch på den røde løber. Foto: Aller Media DK

Parret var senest fra hinanden i starten af 2017, og inden hun fødte sønnen Eddie afslørede hun så, at hun var fundet sammen med Busch igen, og at de altså skulle have en søn sammen. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Dengang annoncerede hun genforeningen med lidt af en kærlighedserklæring på Instagram: 

- I snart 12 år har vi kæmpet for at blive gravide. Det har tit været anledningen til, at vi flere gange har måtte kaste håndklædet i ringen. Men kærligheden slap aldrig op imellem os. Nu er jeg gravid sammen med den mand, jeg elsker - og vi har ikke været lykkeligere. Drømme går nogen gange i opfyldelse. Love you, min skat, skrev hun i juni 2018 til et foto, hvor de kyssede. 

Sponsoreret indhold