Nyheder14. maj 2017

Rita er den mest populære på Netflix

Når danskerne streamer på Netflix, så er det ikke de store amerikanske serier, de helst vil se. Det er nemlig TV 2's "Rita", der er den mest populære serie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rita-udklip.jpg
 Foto: TV 2

Det er ikke "Venner", "Orange is the new black", "13 reasons why" eller andre udenlandske serier, der er favoritten, når det kommer til danskernes Netflix-streaming.

Det er derimod en dansk serie med Mille Dinesen i hovedrollen.

For når danskerne skal streame en serie, så foretrækker de TV 2-serien "Rita", det skriver hjemmesiden Highspeedinternet.

Alle tre sæsoner af den populære serie er på Netflix, og hvis man allerede har set alle afsnit, så kan man godt glæde sig.

Tidligere på året bekræftede TV 2 nemlig, at der er mere "Rita" på vej. Hvornår sæson fire får premiere, er der dog endnu ikke noget nyt om, men det er sikkert, at den kommer.

Når den nye sæson af "Rita" bliver sendt på TV 2, så er det mere end to år siden, at vi sidst fik lov til at følge med i Ritas hverdag.

Highspeedinternet.com har også lavet en oversigt over de mest populære serier på verdensplan. Der indtager "Sherlock" førstepladsen skarpt forfulgt af "Venner" og "Narcos".

Se flere billeder fra "Rita" i galleriet herunder

TV-serien Rita

Sponsoreret indhold