Miley Cyrus flytter sammen med ny flamme

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Foto: MEGA

Det er ikke en gang en måned siden, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth besluttede sig for at blive skilt. Men "Wrecking Ball"-sangeren er tydeligvis allerede kommet videre.

Mens Liam har lukket sig mere inde og undgået at indvige offentligheden i hans liv efter bruddet, har Miley gjort det modsatte.

Og nu er det så ikke kun hendes næsten 100 millioner følgere på Instagram, som kommer tæt på.

Hitmageren har som bekendt fundet sig en ny flamme i Kaitlynn Carter, og de to hviler bestemt ikke på laurbærrene, når det kommer til deres forhold.

Artiklen fortsætter under billedet...

Miley Cyrus og Kaitlynn Carter er allerede blevet meget tætte (Foto: MEGA)

Ifølge mediet HollywoodLife er Miley og Kaitlynn nemlig allerede flyttet sammen i det mondæne Los Angeles.

- Miley og Kaitlynn bruger hvert et sekund af dagen sammen. Faktisk er de så meget sammen, at de er flyttet sammen i Hidden Hills-området i sidste uge, fortæller en kilde tæt på parret til HollywoodLife.

Og det er altså bare under en måned efter, Miley og Liam besluttede sig for, at de ikke længere skulle være mand og kone. Deres ægteskab varede under et år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Liam Hemsworth og Miley Cyrus nåede ikke en gang at være gift i et år, før de blev skilt (Foto: MEGA)

Miley og hendes nye flamme Kaitlynn Carter er som tidligere nævnt sammmen uafbrudt. Tidligere har de blandt andet været på ferie sammen i Italien.

Selv om sangeren og skuespilleren er meget åben på sine sociale medier, så har Miley ikke selv delt noget billede eller officielt udtalt, at hun nu er kærester med Kaitlynn.

Tidligere på året brændte Miley Cyrus' hus ned i en skovbrand:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close