Peniskage fik Miley fyret

(Foto: MEGA)

Animationsfilmen "Hotel Transylvania", der handler om et vampyrejet hotel for diverse monstre og blandt andet har Adam Sandler, Selena Gomez og Kevin James på rollelisten, skulle også have haft Miley Cyrus blandt de kendte stemmer.

Men sådan skulle det ikke gå. Det skyldes, ifølge popstjernen selv, en peniskage.

Det afslører Miley Cyrus på sin Twitter-konto, hvor hun fortæller, at billeder af hende, der poserer med en penisformet kage, som hun havde købt til sin daværende partner Liam Hemsworth, var for meget for Sony-koncernen, der valgte at droppe stjernen.

- Jeg blev fyret fra "Hotel Transylvania" for at købe Liam en peniskage til hans fødselsdag og slikke på den, skriver superstjernen.

En anonym kilde fra Sony bekræfter til mediet The Hollywood Reporter, at Miley Cyrus mistede jobbet på grund af billeder af hende og peniskagen, fordi man frygtede for konsekvenserne for animationsfilmen, der primært henvender sig til børn og blev markedsført som familievenlig.

Miley Cyrus skulle have lagt stemme til en af filmens hovedroller: Vampyrdatteren Mavis, men efter købet af peniskagen blev hun erstattet af Disney Channel-kollegaen Selena Gomez.

Dengang kom der ingen officiel forklaring på, hvorfor det alligevel ikke var Miley Cyrus, der skulle spille Mavis i filmen - men det ved vi så nu.

Historien om "Hotel Transylvania" er indtil videre blevet til tre film og har været nomineret til flere priser, blandt andet en Golden Globe. I 2016 vandt film nummer to en pris ved Kid's Choice Awards.

Der kommer en fjerde film i rækken i 2021.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close