Kendte22. august 2019

Miley Cyrus er lettet: Nu kan hun fokusere på sig selv

Liam Hemsworth har anmodet om skilsmisse efter to ugers mudderkast, men Miley Cyrus er lettet over, at det snart er helt ovre mellem hende og ungdomskæresten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega356628_001.jpg
 Foto: MEGA

De fandt hinanden under optagelserne til filmen "The Last Song" i 2010, og i år kom det frem, at de to superstjerner blev gift lige inden årsskiftet.

Efter to ugers beskyldninger om, hvem der har gjort hvad før og efter bruddet, har Liam Hemsworth nu anmodet om skilsmisse fra Miley Cyrus, og sangerinden er angiveligt tilfreds med tingenes udvikling.

Egentlig er det ikke meget, vi har hørt til Liam Hemsworth, der bruger tiden med familien i Australien, mens Miley Cyrus lader til at være en del mere optaget af at opdatere om sin gøren og laden og ikke mindst sin sindstilstand i øjeblikket.

Blandt andet har stjernen hængt ud med og datet Kaitlynn Carter og gennem kilder beskyldt Liam Hemsworth for at drikke for meget. Men nu fortæller en insider, at sangerinden slapper meget mere af.

- Miley har det okay, siger en kilde til People.

- Det er en lettelse, at nyheden om bruddet er offentlig, så hun kan leve sit liv og fokusere på sig selv. Miley taler ikke meget om Liam og dvæler ikke ved fortiden. Hun vil ikke gemme sig, og hendes humør har ændret sig drastisk. Hun virker meget mere afslappet og glad, fortæller en anden insider.

I sidste uge udgav Miley Cyrus sangen "Slide Away", der handler om at glide ud af et forhold.

- Sangen er hendes måde at fortælle historien på uden at sige noget. Hun prøver ikke at kritisere ham, men hun vil gerne kunne dele, hvad hun er gået igennem, forklarer kilden og understreger, at sangen, der blandt andet hinter til, at Liam er skyld i bruddet, ikke er lavet for at såre ham.

Ifølge insideren føler Miley Cyrus, at det er den rigtige beslutning, at hun og Liam Hemsworth ikke længere skal være et par.

Sponsoreret indhold