Kendte21. januar 2021

Miley Cyrus afslører: - Kvinder er langt frækkere

I tidernes løb har sangerinden haft flere længere forhold til mænd. Nu fortæller hun, at hun faktisk foretrækker at have en kvindelig kæreste – og der en helt særlig grund
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/miley_cyrus_3.jpg
 Foto: MEGA

Det er bestemt ikke nyt, at den 28-årige sangerinde er åben og ærlig omkring sit forhold til sex eller hendes seksualitet.

Tilbage i 2017 fortalte hun blandt andet ærligt, at hun var panseksuel, og derfor ikke var tiltrukket af personer på grund af deres køn. Siden uddybede hun og sagde, at hun ikke brød sig om at ”blive puttet i en kasse”.

Hun har dog gennem årene haft langt flere forhold til mænd. Senest den 31-årige skuespiller Liam Hemsworth som hun over en periode på 10 år dannede par med on og off og til sidst giftede sig med. De to blev dog skilt relativt hurtigt igen, og siden tilbragte hun det meste af 2020 sammen med sangeren Cody Simpson.

Bruddet med sangeren skete dog midt i coronapandemien, og hun har ikke siden fundet en ny at kaste sin kærlighed over. Dog lyder det til, at hun allerede ved, hvem hendes næste kæreste skal være.

Det fortæller hun i podcasten ”Call Her Daddy” ifølge People.

- Kvinder er langt frækkere. Det er vi alle klar over. Jeg tror også, vi alle kan blive enige om, at dillere har siden gamle tider været fantastiske til skulpturer, siger hun og fortsætter:

- Men udover det, så er jeg ikke interesseret. Jeg kan godt lide at se dillere som kunst. Jeg kan godt lide formen, og jeg synes, det ser knaldgodt ud på et bord.

Den beretning lader da også til at være ganske sand. For så sent som i starten af januar indrømmede hun, at hun ofte brugte sit sexlegetøj som en reel del af indretningen af hendes hjem.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega500882_004.jpg
 Foto: MEGA

Miley Cyrys og Kaitlynn Carter delte en kort forelskelse i sommeren 2019. Foto: MEGA

Er for dominerende

En af grundene til, ”Wrecking Ball”-sangerinden mener, hun passer bedre i et forhold, hvor hendes partner har samme køn er, hun som person er mere dominerende.

- Der kommer ikke til at være det her mærkelige med, at jeg betaler for alting og sådan. Altså hvis jeg tager på date med en kvinde, så har jeg intet problem med at det er en boss bitch, der er lige så succesfuld som jeg eller endda mere, det er helt okay.

- Men jeg følte tit, at de kvinder jeg var sammen med, at den rolle passede bedst på mig. Selv i mine forhold til mænd, der var jeg også ofte mere dominerende, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/miley_cyrus_og_liam_hemsworth.jpg
 Foto: MEGA

Liam Hemsworth og Miley Cyrus faldt pladask for hinanden under optagelserne til "The Last Song". Siden datede de on og off i knap 10 år, inden de blev gift i 2018 og blev skilt igen året efter. Foto: MEGA

Det er dog endnu ikke lykkedes Cyrus at finde den helt rette kvinde.

Hendes første offentlige forhold til en kvinde var tilbage i 2015, hvor hun datede modellen Stella Maxwell. De to bekræftede dog aldrig, at de rent faktisk var kærester.

Senest var i august 2019, hvor hun blev spottet på en romantisk ferie med den nyskilte Kaitlynn Carter. På daværende tidspunkt var Cyrus også selv ganske nyskilt fra Liam Hemsworth. Forholdet varede dog ikke ved, og siden faldt sangerinden i armene på Cody Simpson.

Men selvom Cyrus endnu ikke har fundet en ny at kalde sin eneste ene, så holder hun sig ikke tilbage med at holde sig aktiv under lagnerne.

Det afslørede hun for nylig i et interview med Howard Stern.

- Jeg har enormt meget FaceTime-sex. Det er den sikreste form for sex, lød det fra hende, da hun blev spurgt, hvordan hun får datet under corona.

Sponsoreret indhold