Kendte4. december 2020

Ærlige Miley Cyrus: Sådan har jeg sex nu

Musikdarling Miley Cyrus har fine idéer til, hvordan man kan holde gang i sexlivet og samtidig undgå at blive smittet med corona
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Virtuel sex er svaret i disse coronatider - i hvert fald hvis du spørger den albumaktuelle Miley Cyrus, der glædeligt deler ud af sine coronasexråd.

Den 28-årige sangerinde, der i sommers atter blev single efter bruddet med sangeren Cody Simpson, har ikke fået dated meget ansigt til ansigt, men har til gengæld fundet ud af, at cybersex også har sin charme.

- Jeg har enormt meget FaceTime-sex. Det er den sikreste form for sex, siger hun og slår fast:

- Jeg får ikke corona.

Sådan lyder ordene fra "Heart of Glass"-sangerinden i et interview med radioprovokatøren Howard Stern.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega640840_030.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

- Jeg kommer helt klart ikke til at lave noget, der er uansvarligt for mig selv eller for andre mennesker. Det er bare latterligt, at der er nogen, der ikke vil tage de rigtige sikkerhedsforanstaltninger, så alle kan være sikre. Det er fucked up.

Tidligere på året blev Miley skilt fra Liam Hemsworth, som hun har dannet par med on and off i næsten ti år.

- Jeg holdt sådan fast i, hvad jeg havde tilbage, hvilket var ham og jeg. Og jeg elskede ham virkelig, og det gør jeg stadig, og det vil jeg altid gøre, siger Miley om bruddet fra Liam.

Næsten øjeblikkeligt efter bruddet begyndte hun at kæreste rundt med Kaitlynn Carter, men den hede romance mellem de to skønheder var kortvarig, og herefter faldt Cyrus i armene på Cody Simpson.

Miley Cyrus er lige nu aktuel med sin nye album "Plastic Hearts". Albummet, der har høstet varme anmeldelser fra internationale kritikere, byder blandt andet på numre, der handler om bruddet fra Hemsworth.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth blev gift i december 2018, efter de faldt pladask for hinanden under optagelserne til filmen ”The Last Song” i 2009.

Sponsoreret indhold