Kendte4. december 2020

Miley Cyrus indrømmer: Der var for mange konflikter

Efter godt og vel 10 års forhold og mindre end et års ægteskab faldt Miley Cyrus Liam Hemsworths forhold fra hinanden sidste år. Nu kommer sangerinden med en af årsagerne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var nok de færreste, der havde regnet med, at romancen mellem den 28-årige Miley Cyrus og 30-årige Liam Hemsworth ville gå i opløsning, efter de to sagde ”ja” til hinanden i december 2018.

Men ikke desto mindre, så gjorde den det efter godt og vel 10 års forhold.

Siden er det ikke mange ord, som hverken ”Wrecking Ball”-sangerinden eller ”Hunger Games”-skuespilleren har sat på deres brud. Men nu åbner Cyrus alligevel lidt op om, hvad det var, der gik galt mellem de to.

- Jeg løb mod ilden, hvilket er ret unormalt. Mange dyr gør det, og de ender med at dø. Du er tiltrukket af varmen, og jeg er en intens person, lyder det fra hende i et nyt interview med Howard Stern.

- Jeg holdt sådan fast i, hvad jeg havde tilbage, hvilket var ham og jeg. Og jeg elskede ham virkelig, og det gør jeg stadig, og det vil jeg altid gøre.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/liam_og_miley.jpg
 Foto: MEGA

Parret var sammen on/off siden 2009. Men i 2019 gjorde de det endeligt forbi. Foto: MEGA

Men trods en følelse af sikkerhed og tryghed parret imellem, så gik den alligevel ikke mellem de to, da der simpelthen var ”for mange konflikter”, indrømmer hun.

- Når jeg kommer hjem, så vil jeg gerne føle mig forankret af nogen. Jeg tænder ikke på drama eller skænderier.

Udover det nye interview, så er det heller ikke mange dage siden, at sangerinden udgav sit nye album ”Plastic Hearts”. Og sangen ”WTF Do I Know?” handler faktisk om eksmanden. Når du hører hende synge: ”I don’t even miss you” (jeg savner dig ikke engang, red.), ja, så mener hun det, fortæller hun.

- Nogle gange savner du nogen mere end andre, og nogle gange så bliver tingene lettere. Tid heler faktisk, men der er bestemt tider, hvor jeg føler mig stærkere end andre.

Miley Cyrus og Liam Hemsworth blev gift i december 2018, efter de faldt pladask for hinanden under optagelserne til filmen ”The Last Song” i 2009.

Gennem årene har deres forhold dog været noget turbulent med flere brud og aflyste forlovelser. I august 2019 gik de officielt fra hinanden, mens deres skilsmisse slog igennem i januar 2020.

Siden har Cyrus datet Cody Simpson. Men også de er for nylig gået fra hinanden, mens den australske skuespiller har fundet sig godt til rette med Gabriella Brooks, som han har datet siden december 2019.

Sponsoreret indhold