Miley Cyrus er blevet single

Efter ti måneders kæresteri er musikerparret Miley Cyrus og Cody Simpson gået fra hinanden.

Det skriver TMZ

Parret skulle eftersigende været gået fra hinanden for flere uger siden. Det vides dog endnu ikke, hvorfor parret ikke længere er kærester, men ifølge E! News er det Cody, der har besluttet sig for at slå op med "Midnight Sky"-sangerinden.

Den 27-årige Miley Cyrus blev kærester med den kun 23-årige Cody Simpson tilbage i oktober sidste år - blot få måneder efter Miley Cyrus og Liam Hemsworth besluttede sig for at blive skilt. 

Miley Cyrus nåede dog også at kæreste rundt med Brody Jenners eks Kaitlynn Carter mellem ægteskabet med Liam Hemsworth og forholdet med Cody Simpson.

Parret har ellers haft svært ved at lægge låg på den hede romance og forelskede har de utvivlsomt været. 

- At være sammen med Miley er en vidunderlig ting i mit liv. Hun er kreativ og indspirerende, vanvittigt selvstændig og opfordrer mig til at være mig selv. Vi er begge kreative individer, der støtter hinanden i vores arbejde, har Cody Simpson tidligere udtalt om sit forhold med den tidligere Disney-stjerne. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Smaskforelskede var de, men nu er det forbi mellem Miley Cyrus og Cody Simpson. (Foto: Instagram)

Noget tyder dog på, at den australske Cody Simpson ikke har haft meget lyst til at binde sig for meget. 

- Jeg tror på ægteskabet, men har ikke tænkt så meget over det. Jeg er alt for ung til at overveje det, hvis jeg skal være ærlig, har han tidligere udtalt sig. 

Hverken Miley eller Cody har kommenteret på deres nye singlestatus, men Miley har netop udgivet sin nye sang "Midnight Sky", hvor fans utvivlsomt vil grave efter skjulte hentydninger til det forliste forhold. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close