Kendte14. marts 2019

Mascha Vang vil i alternativ behandling

Mascha Vang tager alternative midler i brug for at smide fem kilo
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mascha_vang_4.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Mascha Vang har taget fem kilo på, efter hun er flyttet sammen med kæresten Troels i Kolding. Og du er den smukke blogger så træt af de såkaldte kærestekilo, at der skal ske noget.

Mascha har tidligere fortalt, at hun nu vil til at give den gas i fitnesscenteret, men nu har hun altså fået endnu en idé, der skal hjælpe vægttabet yderligere på vej. Det fortæller hun på sin blog.

- Jeg vil hypnotiseres! Jeg har ellers aldrig rigtig haft fidus til hypnose, og jeg har prøvet nogle gange under festlige lejligheder, hvor vi skulle foregive at være en række tørretumblere, der snurrede rundt. Det fik mig ikke lige, skriver Mascha.

Selvom Mascha ikke er bidt helt på hypnosen før, så er hun altså åben for at forsøge endnu engang.

- Jeg er villig til at give det en ny chance, da jeg har en veninde, det har hjulpet på. Jeg vil hypnotiseres for min sukkertrang, skriver hun.

Mascha leder nu efter en hypnotisør i Kolding, som altså kan hjælpe hende med at få styr på sukkertrangen, for hun har ét mål for øje.

- Ét er, at jeg skal tabe de fem kilo, jeg har taget på. Det er meget baseret på min kost, og den kan jeg altså ikke styre pt., så det skal jeg have hjælp til, og det er bare for upraktisk at binde hænderne på ryggen i dagtimerne. Noget andet er, at jeg skal være stram i farsen og have figuren tilbage som den var for et år siden. Det må jo være muligt, skriver hun.

Så nu håber bloggerbaben altså, at alternativ behandling kan hjælpe hende i jagten på at få kroppen tilbage.

Sponsoreret indhold