Mascha Vang lyver om sin alder

Mascha Vang.

Mascha Vang.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Det er ikke til at se, at Mascha Vang til sommer kan sætte 40 lys i lagkagen. 

Den 31. juli fylder hun nemlig rundt, men hun er allerede begyndt at tage forskud på glæderne. Det afslører hun på sin blog

For imens at andre kvinder måske ikke er så stolte af at gå fra at være i 30'erne til at være i 40'erne, så har Mascha det lige omvendt.

- Jeg er begyndt på noget sært, jeg er begyndt at lyve om min alder. Eller, det er nok ikke så sært igen, det kender jeg mange der gør. Jeg lyver bare den forkerte vej, skriver Mascha på sin blog.

Faktisk har hun flere gange sagt, at hun er 40 år, selvom der altså er små fem måneder til, at hun fylder rundt. 

- Jeg er flere gange blevet taget i at nogen sagde “jamen det passer da ikke, du er jo ikke 40 endnu Mascha”. Nåhh nej, det er jeg da heller ikke, men næsten! Jeg er simpelthen begyndt at sige, jeg er 40 år, før tid, skriver Mascha på bloggen.

Det er blandt andet arbejdet med TV-programmet "Beauty Bosserne", der har gjort, at Mascha er stolt af den alder, som hun har. 

- Jeg har sådan en underlig følelse af stolthed over min alder, som bare pludselig er skudt ned i mig. Jeg tror især det kom da vi optog Beauty Bosserne, fordi de andre var yngre og nogle af dem virkelig higede efter “mere, mere, mere”, som jeg selv gjorde for år tilbage, skriver Mascha på bloggen

I sit blogindlæg kommer hun også ind på, at hun i sine snart 40 år har nået alt det, hun gerne ville.

- Jeg har oplevet så mange ting, og jeg har opnået så meget mere end jeg kunne drømme om, at jeg ikke er bange for at komme til at sidde og fortryde noget jeg ikke gjorde.

Det er faktisk kun det faktum, at Mascha aldrig nåede at bo i USA, som hun føler, at hun godt kunne fortryde. 

Mascha Vang er lige nu aktuel i "Beauty Bosserne", der bliver sendt på Kanal 4. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close