Kendte7. november 2023

Martin Johannes Larsen viser aldrig konen frem: Det har været et tilbagevendende problem

Sara-Lisa kunne ikke forstå, hvorfor hendes mand "Vild med dans"-vært Martin Johannes Larsen aldrig postede noget om hende på Instagram
– Er det, fordi du er flov over mig?, har Sara-Lisa Schuster-Rossel flere gange spurgt sin mand, Martin Johannes Larsen.
– Er det, fordi du er flov over mig?, har Sara-Lisa Schuster-Rossel flere gange spurgt sin mand, Martin Johannes Larsen.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Martin Johannes Larsen er godt gift med Sara-Lisa Schuster-Rossel på tredje år.

Men lader man blikket glide ned over ”Vild med dans”-værten instagramprofil, er det ikke til at se, at han er afsat.

Der er nemlig intet spor af hans privatliv på det sociale medie.

I Rasmus Brohaves YouTube-format ”Bålsnak” fortæller TV 2-værten, at hustruens manglende tilstedeværelse på Instagram har været et tilbagevendende tema derhjemme.

– Min kone og jeg har i løbet af de sidste seks år, vi har været sammen, haft mange diskussioner og snakke om, hvorvidt jeg ikke er stolt af hende eller ikke har lyst til at vise hende frem, siger han 32 minutter inde i hyggesnakken og fortsætter:

– Hun har spurgt: ”Martin, er det, fordi du er ikke stolt af, at jeg er din kæreste, eller er det, fordi du ikke vil vise, at du har en kæreste?”.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-07/20231013-wen-vmd-221.jpg
Sara-Lisa Schuster-Rossel har kigget med fra familiepladserne, når gemalen Martin Johannes Larsen har holdt takterne i "Vild med dans".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Martin forstår udmærket, hvor Sara-Lisas bange anelser kommer fra, men det er slet ikke dét, der er grunden til, at han ikke poster billeder og kærlighedserklæringer i et væk.

– Jeg har hele tiden sagt til hende, at det er så vigtigt for mig at adskille mit privatliv og mit arbejdsliv. Lige pludselig har du ikke dit privatliv længere, hvis du lægger det ud på sociale medier, lyder forklaringen.

Martin Johannes Larsen blev for alvor kendt i den brede befolkning, da han først kaprede værtsrollen i ”Vild med dans” efter Christiane Schaumburg-Müller og lige i halsen af afdansningsballet tonede frem i bedste sendetid i ”Stormester”.

Med den enorme eksponering følger naturligvis ditto interesse for Martins person. Derfor er han glad for, at han har holdt fast i ikke at dele sit privatliv med sine 165.000 følgere.

– Jeg tror faktisk nu, hvor det er gået, som det er, at hun er rigtig glad for, at 99,9 pct. er arbejdsrelateret af det, der ligger på min Instagram, spår han.

Det er ellers ikke, fordi parret ikke har delt ud af deres privatliv.

Sidste år fortalte Sara-Lisa om at få en abort, selv om alle omstændigheder i deres liv var perfekte i forhold til at sætte et barn i verden.

I DR-programmet ”Hjerteflimmer for voksne” har Martin sågar fortalt, at parret overvejede sterilisation for ikke at blive gravide igen.

Det droppede de dog og ser tiden an.

Martin Johannes Larsen har da også flere gange haft Sara-Lisa med på arbejde, når han har stået ved roret på hele Danmarks dansegulv.

Sponsoreret indhold