Kendte2. oktober 2023

Martin Johannes Larsen og hustruen overvejede sterilisering: - Er der noget galt med os?

"Vild med dans"-vært Martin Johannes Larsen og hans hustru Sara-Lisa Schuster-Rossel var på nippet til at tage drastisk beslutning for ikke at få børn
33-årige Martin Johannes Larsen har virkelig ikke lyst til at få børn. 
33-årige Martin Johannes Larsen har virkelig ikke lyst til at få børn.
 Foto: Martin Høien

Skal I ikke snart have nogle børn?

Det er et spørgsmål, som rammer uendeligt mange par, når de nærmer sig 30’erne, og til manges store overraskelse, så er svaret somme tider bare ”nej”.

I ”Vild med dans”-vært Martin Johannes Larsens tilfælde lyder svaret ”næh, måske …”

Opgave: Emne: BIRGER / BB/ KARINA/ Gallapremiere på Elsker dig for tidenHvornår: 12. december 2022 19:30-20:30 (UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris.Hvor: Kl. 20. Imperial-biografen, KbhEmne: Gallapremiere på filmen ”Elsker dig for tiden”Sted: Kl. 20. Imperial-biografen, Kbh. Dørene åbner kl. 19.15.Foto: Gæster på rød løberStraks: JaJournalist: Karina Didriksen, 50761792Dato: 1212 2022Kunde: Aller foto og VideoBlad: bb  shJournalist: Karina Didriksen Tanja Larsen
Martin Johannes Larsens hjerte har de seneste fem år banket for Sara-Lisa Schuster-Rossel, som han har mødt på DR. Sammen har de hunden Sonja.
 Foto: Birger Storm

I DR-programmet ”Hjerteflimmer for voksne” fortæller bestyreren af hele Danmarks dansegulv, at det ville være oplagt at få børn, men lysten er der virkelig bare ikke.

- Vi har haft nogle snakke, fordi vi har hund, vi har et godt fornuftigt liv, er ok økonomisk stillet, vi bor i en fin lejlighed, vi har et sommerhus og kommer fra nogle gode familier. Så alt skriger jo på, at vi skal have børn. Vi burde have børn. Det er bare et faktum, siger ”Lidt til lægterne”-satirikeren og fortsætter:

- Vi har virkelig, virkelig talt meget om det og har også snakket rigtig meget om, er der noget i vejen med os? Hvorfor har vi ikke lyst? Det er en grundfølelse, vi har lige nu.

En overgang var følelsen var kraftig, at sterilisation var på tegnebrættet.

- Vi har overvejet, om vi skulle prøve at finde ud af, om det skulle være definitivt – altså gøre noget fysisk definitivt. Men det er vi nået frem til, at det skulle vi ikke, for det kan jo godt være, det er noget, vi først når frem til, når vi er 40 eller 45, hvis det kan lade sig gøre.

Sponsoreret indhold