Kendte13. oktober 2023(opd. 15. oktober 2023)

Hustruen hepper med fra sidelinjen: Martin Johannes Larsen har Sara-Lisa med på job

”Vild med dans”-værten har inviteret sin store kærlighed med i studiet på Østerbro fredag aften
Hun sad blandt publikum. Sara-Lisa, der blev gik med den mandlige "Vild med dans"-vært i 2021 
Hun sad blandt publikum. Sara-Lisa, der blev gik med den mandlige "Vild med dans"-vært i 2021
 Foto: Kaspar Wenstrup

Vi er nået til fjerde program i rækken af danserunder på gulvet i årets ”Vild med dans”.

Og rigtig mange kendte ansigter sad på publikumspladserne, da temaet var uhyggeligt i anledning af fredag den 13. og snarlig Halloween.

Blandt andre værten Martin Johannes Larsen, som i flere år har været helt sikker på, hvem der står øverst på hans balkort.

Nemlig hustruen Sara-Lisa Schuster-Rossel, som han blev gift med i sommeren 2021.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-13/_wen1619-1.jpg
Det er Martin Johannes Larsens viv, Sara-Lisa, ude til højre.
 Foto: Kaspar Wenstrup

De to mødte hinanden, mens de begge havde job i DR.

Her startede den 33-årige radio- og tv-vært som bekendt sin karriere med primært satiriske indslag for ungdomskanalerne DR3 og P3 - blandt andet med rollen som den knap så imponerende tryllekunstner "Magic Martin".

Zulu Comedy Galla 2022
Parret mødte op ved "Zulu Comedy Galla" i 2022
 Foto: Mikael Rieck
https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-13/20221021-dm-vild-med-dans-0031.jpg
Det er naturligvis ikke første gang, at Sara-Lisa har sendt forelskede blikke fra familiepladserne mod gemalen på gulvet. Her besøgte hun sin Martin på arbejdet, da han havde debut som vært i forrige sæson
 Foto: Dan Mariegaard

Ikke sikre på børn

Rent privat har Martin og Sara-Lise endnu ikke sat børn i verden. Og de er faktisk slet ikke sikre på, at det er det, de skal. I stedet har de Sonja, deres fælles hund.

- Vi er ikke sikre på, at vi skal have børn. Vi har haft nogle snakke omkring vores situation. Vi har hund, vi har et godt fornuftigt liv, er ok økonomisk stillet, vi bor i en fin lejlighed, vi har et sommerhus og kommer fra nogle gode familier. Så alt skriger jo på, at vi skal have børn. Vi burde have børn. Det er bare et faktum. De fleste af vores venner har børn, fortalte ”Vild med dans”-værten i en udgave af podcasten ”Hjerteflimmer for voksne”.

Martin Johannes Larsen var ikke den eneste, der havde opbakning med nede ved bordene til familie og venner.

Også dansende designer Soeren Le Schmidt havde inviteret en nær ven. Nemlig skuespillerinde Sus Wilkins, som var særdeles hurtig om at komme fra baren til studiedøren, da hun skulle forbi den ventende presse.

De fremmødte journalister ville naturligvis gerne have snakket lidt om al den tid, hun på det seneste har brugt sammen med selveste Nicklas Bendtner, men det var altså ikke nemt at nå at fange den ordknappe "Netflix"-stjerne, som også selv har en karriere inden for dansen bag sig.

Sponsoreret indhold