Kendte5. december 2021

Mark Hoppus efter kræftsygdom: Det var et uheld

Det var slet ikke meningen, at den i dag 49-årige musiker i sommer ville fortælle sine mere end 1 million følgere, at han kort tid forinden var blevet diagnosticeret med kræft
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lidt for hurtige fingre på tasterne. Det var tilfældet for den 49-årige Blink-192 musiker Mark Hoppus, da han i slutningen af juni lagde et skræmmende billede på sine sociale medier.

- Ja hej. En behandling mod cancer, tak, skrev han kort til billedet, hvor han kunne ses sidde i en hospitalsstue koblet op til flere forskellige maskiner.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mark_hoppus_1.jpg
 Foto: Instagram

Det var dette billede, Mark Hoppus ved en fejl kom til at dele med verden, og ikke kun sine nære venner. Foto: Instagram

For lige så hurtigt som billedet – og den triste nyhed – ramte internettet, lige så hurtigt forsøgte Hoppus at fjerne det igen. For det var slet ikke meningen, at han ville fortælle, hvad han var i gang med at gennemgå.

Det fortæller han nu, kort tid efter at han officielt er blevet erklæret kræftfri, i et nyt interview med GQ-magazine ifølge Page Six.

Billedet var i stedet ment til en gruppe af hans tætteste venner på Instagram. Men i stedet ramte det alle hans følgere.

Blev bombarderet med henvendelser

Flere medier begynder hurtigt at kontakte Hoppus – det samme gør nogle af de familiemedlemmer og venner, som stjernen endnu ikke havde nået at fortælle de tragiske nyheder til.

- Som dagen den går, og jeg får pumpet flere og flere poser med kemikalier ind i kroppen, så begynder folk pludseligt at kontakte mig og sige sådan; ”Dude, hvad sker der?”, fortæller han om dagen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mark_hoppus_2.jpg
 Foto: MEGA

Da nyheden ramte verdens overskrifter, havde Hoppus endnu ikke nået at fortælle alle sine nære og bekendte de triste nyheder. Foto: MEGA

Men selvom det i sidste ende var en fejl at billedet blev delt med hele verden, så beskriver han det i dag som en form for lettelse, da han endelig kunne løfte sløret for, hvad han gik og kæmpede med, fortæller han videre.

- Måske det var en del af min underbevidsthed, der sørgede for, at jeg fik postet det til de forkerte. Men jeg ved det ikke. Men det føltes lidt som, hvis jeg havde hevet et plaster af, og det var rart at kunne være ærlig omkring det.

Timer efter, Hoppus fjernede det originale billede kunne han dele en officiel besked, hvor han bekræftede, hvad hans fans havde set.

I dag er sangeren officielt blevet erklæret rask, men han skal fortsat til tjek hvert halve år.

Sponsoreret indhold