Kendte 30. september 2021

Blink-182 Mark Hoppus lykkelig: Er kræftfri

De sidste fem måneder har bassisten modtaget kemobehandling for sin kræftsygdom. Nu lader det til, at det endelig er slut
Foto: MEGA

Det var tilbage i slutningen af juni måned, den 49-årige bassist og vokalist i bandet Blink-182 kunne chokere verden med nyheden om, at han siden april havde modtaget kemobehandling.

Siden har han løbende givet opdateringer på sit helbred, mens han har ventet på svar på livsafgørende prøver. Senest var tidligere på måneden, da han kunne glæde sig over at have gået tre uger uden en eneste runde kemo.

Nu er der endnu en gang gode nyheder. Sent onsdag aften kunne han på sin Instagram-profil bekræfte, at lægerne nu kalder ham kræftfri.

- Jeg har lige været hos min onkologist, og jeg er nu cancerfri! Jeg takker Gud og universet, mine venner og familie og alle dem, der sendt deres tanker og støtte, skriver han i et længere opslag og fortsætter:

- Jeg skal stadig scannes hver 6. måned, og det vil nok tage mig resten af året at føle mig helt normal igen, men i dag er en fantastisk dag, og jeg føler mig meget velsignet, slutter han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet

Billedet har allerede fået mere end 300.000 likes og tusindvis af lykønskninger i kommentarfeltet.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Musikeren fotograferet sammen med hustruen, Skye tilbage i 2017. Foto: MEGA

Også hans band-kollega, Travis Barker, kunne onsdag aften dele et billede, hvor han skriver: ”I dag var en god dag”, mens flere af hans følgere har kommenteret, at de også er glade for, at Hoppus er erklæret kræftfri.

Sponsoreret indhold