Ibis nøgne Roskilde

Ibi Makienok er snart klar med et nyt af snit af \'Date mig nøgen\'.

Ibi Makienok er snart klar med et nyt af snit af 'Date mig nøgen'.

Foto: Dan Mariegaard

44-årige Ibi havde for en stund skiftet et behagligt studie ud med selveste Roskilde Festival, da værten i dag lavede ”Date mig nøgen” på Roskilde Festival.

Den populære vært havde ikke problemer med at finde deltagere, der var villige til at smide tøjet for rullende kameraer.

Det fortæller Ibi til SE og HØR, da stjernen dukkede op til Røde Kors klub 100-arrangement.

- I foregårs lavede vi ”Date mig nøgen”. Det var skide sjovt. Det tog folk rigtig godt imod. Det var ikke svært at finde deltagere, lyder det med et grin fra Ibi Støvring.

Det er over et år siden, at det blev offentliggjort, at det internationale tv-format ville blive lavet på Zulu.

Og efter en sæson på ungdomskanalen er Ibi klar til at gøre status på det nøgne program.

- Det er en succes. Det er ikke noget, jeg føler. Det er noget, det er. Det har været totalt fedt, at det er blevet så godt i mod, fortæller Ibi Makienok.

Artiklen forsætter under billedet...

Ibi sammen med en veninde på Roskilde Festival. Foto: Dan Mariegaard

Ibi Makienok er i fuld gang med at lave en anden sæson af ”Date mig nøgen”, som forventes at blive vist til efteråret.

Gør en forskel

”Date mig nøgen” har ifølge Ibi haft stor succes, men det virker ikke til, at det er succesen, der betyder mest for værten.

Ibi fortæller, at hun har fået mange beskeder for unge piger, der efter at have set programmetnu tør at tage bad sammen med deres skolekammerater.

- Vi får mange breve fra piger, der gerne vil gå i bad efter gymnastik. Det er lidt den gakkede indpakning programmet har, men det er fint, når unge piger gerne vil stå ved deres kroppe. Det er rigtig dejligt, siger Ibi.

Makienok fortæller i samme ombæring, at det er fedt at kunne gøre en forskel i forhold til at vise, at folks kroppe er forskellige.

- Jeg føler, at hele programmet, og de mennesker der er med, er med til at gøre en forskel. Det er en form for public service. Det er en fed måde at vise mangfoldigheden på. Det trækker væk fra Instagram, fortæller Ibi Makienok.

Ibi er gift med foboldspilleren Simon Makienok. Værten har en dreng fra et tidligere forhold.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close