Mai Manniche sletter Eriksen-opslag og undskylder: - Nogle gange må man bare kigge indad

Foto: Søren Jul Lamberth

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Mai Manniche nærer en stor skepsis for pandemien, teststrategier og vaccineudrulninger.

Eller hun går i hvert fald op i at stille spørgsmål, som hun selv har udtrykt det.

Efter lørdagens EM-kamp mellem Danmark og Finland i Parken – og Christian Eriksens højst dramatiske kollaps og hjertestop på banen – blev Manniches koblinger dog lige i overkanten for de fleste.

Over grænsen

Det var nemlig ikke alene faktuelt forkert, da hun i et opslag på facebook spekulerede i, om Eriksens ulykke kunne hænge sammen med, at han havde fået eller var påbegyndt vaccinen.

Det vakte også stor forargelse, da flere mener, at hun tog fodboldstjernen som gidsel i sin egen agenda.

- Okay, guys. Jeg vil sgu gerne sige undskyld, lyder det nu fra smykkedronningen, der netop var kommet hjem fra Reality Awards, da hun tændte for Instagram og lægge sig fladt ned på sin story:

- Det er der rigtig mange, der synes, var over grænsen og var usmageligt. Og jeg kan godt se det, hvis man tænker, at jeg prøver at udnytte en situation til at komme frem med mine holdninger, men det gjorde jeg ikke, der var ikke det, der var min tanke i hvert fald.

Overbevist til reality-fest

Det var faktisk en god snak med venner under prisfesten på Docken i København, at Manniche var kommet på bedre tanker.

- De sagde: ”Mai, det var over grænsen,” fortæller hun, før hun afslører, at hun har slettet det oprindelige opslag, der mødte kritik.

- Og nogle gange må man bare kigge indad. Og sige, okay, det var dumt. That’s it.

Mai Manniche slutter sin undskyldning med at love, at hun nu vil kigge fremad.

- Det er fantastisk, at Christian Eriksen har det bedre, lyder det fra designeren, som proklamerer, at hun hepper på Danmark ved torsdagens kamp, selvom hun egentlig ikke almindeligvis ser fodbold.   

Både lørdag aften og igen tirsdag lavede Mai Manniche opslag, hvor hun på facebook og Instagram holdt fast i sin tvivl om, hvorvidt Eriksen havde fået Pfizer-vaccinen eller ej.

Dette alt sammen altså til trods for, at fodbold-bossen i Inter, hvor Eriksen til daglig spiller, Beppe Marotta, klart har afvist, at midtbanespilleren skulle have modtaget stikket. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close