Line Hoffmeyer raser mod Mai Manniche: - Usle menneske

Foto: Thomas S. Laursen, Mikael Rieck

Det har vakt stor forargelse, at Mai Manniche på de sociale medier lige siden lørdagens EM-brag i Parken har kædet Christian Eriksens hjertestop sammen med coronavaccinen.

En vaccine, som Eriksens chef i den italienske klub Inter med det samme har pure afvist, at han skulle have fået.

En regulær shitstorm er opstået omkring Manniche på de sociale medier, hvor hendes oprindelige opslag bliver kaldt ”klamt” og ”usmageligt”.

Og nu kan blogger Line Hoffmeyer heller ikke længere sidde den 37-årige smykkedesigners påstande overhørig.

- Jeg kan ikke holde min kæft, om det usle menneske, der bruger andres tragedier til at promovere sin egen pseudovidenskab, skriver hun indledningsvist i et nyt opslag, hvor hun desuden indrømmer, at hun til at starte med ikke havde tænkt sig at kommentere vaccineløgnen.

Galoperende galskab

Hoffmeyer, der er gift med komiker Lasse Rimmer, har gennem hele sin bloggerkarriere talt åbent om at være hjertetransplanteret. Hvilket betyder, at hun også selv er blevet gjort til ”poster-girl for Manniches konspirationspis”, som hun siger.

- Og jeg kan ikke forestille mig, hvilken galoperende galskab, der må ride inde i kvinden, der kan finde på at bruge et andet menneskes hjertestop til at promovere sine egne idéer, skriver bloggeren, der selv har været igennem både et hjertestop og en genoplivning.

Derfor har lørdagens uhyggelige begivenheder i Parken også sat sig i hende.

- Jeg har aldrig oplevet noget mere uhyggeligt og ulækkert end at få hjertestop, og jeg tror aldrig helt jeg kommer af med frygten for at opleve det igen. Så jeg blev enormt påvirket i weekenden, og endnu mere når jeg ser, hvad Mai Manniches etik byder hende at gøre med tragedien, lyder det.

Sår stadig tvivl

Der gik ikke mange timer fra den lykkelige melding om fodboldspillerens vågne og stabile tilstand på Rigshospitalet til Mai Manniche på sine sociale medier kædede hans hjertestop sammen med bivirkninger ovenpå en Pfizer-vaccine.

Hun skrev blandt andet i et siden redigeret opslag:  

- Frygteligt med Christian Eriksen og jeg tror alle undrer sig over hvad det kan være? Hvornår mon han blev vaccineret, måske det er en bivirkning til vaccinen?

Herefter tilføjede hun en opdatering, som lød:

- Jeg havde forventet, vi fik et klart svar på Eriksens vaccinestatus ved DBU’s netop afholde pressemøde. De sagde intet, hvilket virker højest mærkværdigt. Spørgsmålet er derfor fortsat, om han er færdigvaccineret eller påbegyndt vaccineret som spiller på Inter Milan. Vi må fortsat afvente hans eget ærlige svar.

Tirsdag har Manniche lavet et nyt opslag, hvor hun holder fast i sin tvivl om, hvorvidt Eriksen er vaccineret eller ej.

Dette alt sammen altså til trods for, at fodbold-bossen Beppe Marotta klart har afvist, at midtbanespilleren skulle have modtaget stikket. 

- Hvor vover du

28-årige Line Hoffmeyer er selv nervøs for, at smykkedesigneren i fremtidige opslag kan finde på at bruge hendes navn i sin skepsis overfor vaccinerne.

- Jeg ville være så ulykkelig, hvis det øjeblik i mit liv, det mest forfærdelige, uhyggelige, ensomme og skræmmende øjeblik skulle udnyttes af fremmede mennesker til gavn for deres forretning eller idéer, som jeg inderligt hader, skriver hun, og slår fast til slut:

- Så traumatisk en oplevelse skal være ens egen. Altid. Hvor vover du, Mai Manniche, at tro, at du må tage den.

Line Hoffmeyer, der fik et nyt livgivende organ i 2012, tog lykkeligt imod en vaccine mod corona den 15. marts.

Komiker Lasse Rimmer og den ene af hans døtre har ligeledes netop påbegyndt vaccine. 

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Line Hoffmeyer. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close