Kendte28. januar 2021

Mai Manniche opløst i tårer over forlængede restriktioner: - Jeg er simpelthen så ked af det

- Vi er i gang med at smadre vores samfund fuldstændigt lige nu, lyder det fra en voldsomt oprevet Mai Manniche
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200226_dm_the_gentlemen_045-1.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Statsminister Mette Frederiksen (S) medbragte torsdag aften på pressemødet nedslående nyheder til danskerne.

Restriktionerne forlænges. Nedlukningen er en realitet i endnu tre og en halv uge frem.

Og kun for de allermindste - eleverne fra 0. til 4. klasse - kan der skimtes en lille mulig genåbning og tilbagevenden til skolebænken, mens det stadig er vinter i Danmark.

For smykkedronningen Mai Manniche betød det bogstavligt talt tårer og frustration.

Ulideligt

I sin story på Instagram indrømmer hun torsdag aften, at hun er ulykkelig over forlængelsen.

- Jeg kan ikke forstå, at danskerne ikke vågner op, men går rundt i en boble og tænker, at den virus er så farlig, lyder det fra Mai, der desuden spørger sine 97,4 tusinde følgere, om hun mon er den eneste, der er ”helt slået ud af de nye forlængelser”.

- Jeg kan simpelthen ikke forstå det, og jeg er simpelthen så ked af det, snøfter smykkedronningen, og fortsætter:

- Jeg håber bare, vi snart får vores samfund tilbage, for det her... Det er simpelthen så ulideligt.

Sidst vi hørte fra Manniche i forbindelse med corona, var da hun mente at lukninger af Dubai-flyvninger var ”helt ude af proportioner”.

SE og HØR har spurgt den 36-årige smykkedesigner om en uddybende kommentar, og hun skriver blandt andet som svar, at hun ikke længere kan kende det land, som hun en gang elskede.

- Og hvis ikke danskerne snart vågner op, så er det for sent. Lige nu sidder alle danskere reelt i fængsel – uden en udløbsdato, lyder det i en besked fra Manniche.

Diktatorisk nedlukning

Ifølge hende er det nemlig ikke konsekvenserne af virusset, mutationerne og smittespredningen i sig selv, men selve tiltagene omkring corona, som vi skal være kritiske overfor.

- Det er ikke corona, vi skal frygte, men regeringen diktatoriske nedlukning, der totalt smadrer vores samfund. Det bliver et rent blodbad med konkurser, alvorligt syge der fortsat ikke kommer behandling - og så alle børnene der ikke kommer i skole. Hvad er det for et samfund, vi ønsker?

Hendes egen solferie til millionbyen blev desuden i sammen omgang sløjfet. Den var ellers booket i ren restriktions-trods, mens det stadig kunne lade sig gøre ubesværet at tage til Dubai.

Sponsoreret indhold