Mai Manniche trodser corona-restriktioner – risikerer kæmpebøde

Det er bestemt ingen hemmelighed, at Mai Manniche er corona-skeptisk.

Smykkedesigneren har således flere gange ytret sig særdeles kritisk overfor pandemien og ikke mindst myndighedernes anbefalinger i forbindelse med pandemien.

På sin blog kaldte hun blandt andet forårets nedlukning af landet for "ren hysteri og politik", hvilket efterfølgende kostede hende titlen som ambassadør for Psoriasisforeningen.

Og nu er Mai Manniche så igen corona-kritisk.

Artiklen fortsætter under billedet...

36-årige Mai Manniches mareridt fortsætter – og gælden er på langt over tre mio. kr.

Mai Manniche holder åbent, selv om hun ikke må. Foto: Hanne Juul

Selv om butikker ifølge restriktionerne skal holde lukket, er der stadig åbent hos smykkedesigneren i hendes butikker i Aarhus og København.

- Glæder os til at se Jer i vores butikker fra i morgen mandag - hvor vi holder åbent som normalt, skriver Mai Manniche således på Facebook.

Hun kalder regeringens nedlukning for en ”vanvittig mavepuster til detailhandlen”.

- Det er atter baseret på Mette Frederiksens ubegrundede frygt og helt ude af proportioner med virkeligheden og fakta. Hun er fuldstændig ved at smadre vores samfund. Corona-virus er dokumenterbart IKKE stærkt dødelig og hører IKKE til under Epidemilovens skrappeste regler og af samme grund legitimerer det heller ikke hårde restriktioner, lyder det videre fra coronaskeptikeren.

Det kan koste Mai Manniche dyre bøder – starttaksten er 10.000 kroner – for at holde åbent trods regeringens påbud.

Mandag formiddag besøgte Østjyllands Politi JEWLSCPH i Aarhus centrum.

- Dørene var låst, men der stod en ekspedient bag disken, hende talte betjentene med, men der var ikke noget ulovligt at komme efter, siger Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Det er ikke ulovligt for butikker at udlevere varer til kunder, der har købt eller bestilt hjemmefra.

- Der var ingen kunder i butikken, og det er i det her tilfælde ikke ulovligt at sige, man vil gøre noget ulovligt. Vi kunne ikke bevise, der var kunder, og at de holdt åbent, siger Østjyllands Politi.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close