Lizzo til fans: Hold jer to meter væk!

Foto: CAMERA PRESS/Marcelo Correia

Mens deltavarianten af Covid-19 fortsætter med at blive spredt rundt i verden, beder Lizzo sine fans om at holde sig på sikker afstand, hvis de støder på hende ude i offentligheden.

Hvis man er superfan af den hotte hitmager er det altså rigtig ærgerligt at rende ind i Lizzo på nuværende tidspunkt, hvor stjernen frabeder sig krammere, håndtryk og al anden form for kontakt, der foregår under to meter fra hinanden.

- Jeg er ligeglad, hvem du er. Om du er den rareste person. Om du er vaccineret. Hvis du ser mig, så giv mig seks fod (1,8 meter, red.). Lortet er på vej tilbage. Covid. Og folk er blevet rigtig sjuskede med afstand, forklarer Lizzo i en syv minutter lang video, som hun har delt på Instagram.

- Det er ikke dig! Det er mig. Jeg vil ikke smittes af noget.

- Lad være med at tænke: "Åh, hun er kendt, hun tror rigtig, hun er noget". Sådan er det ikke, søde. Ved I, hvad jeg tror, jeg er? Rask. Ved I, hvad jeg tror, jeg er? Covid-fri. Ved I, hvad jeg tror, jeg er? Fuld af D- og C-vitamin. Ved I, hvad jeg tror, jeg er? Sikker for min familie og venner at være i nærheden af - og mine kolleger.

Lizzos udmelding kommer, efter amerikanske Centers for Disease Control and Prevention har opdateret deres anbefalinger. Nu anbefales fuldt vaccinerede personer at bære maske indendørs, når de bevæger sig rundt i områder med højt smittetryk.

Det skriver CNN.

- Hvis I ser mig på gaden, kommer op til mig, vil have et kram, vil give mig hånden, vil kysse mig på kinden - så lad være. Lad være. For jeg skal ikke have den her fucking virus, som kommer tilbage, siger Lizzo og fortsætter:

- Det kom alt for fucking tæt på ... så nu bliver jeg uhøflig. Jeg er sød, I ved. Men den her virus får mig til at skabe mig, så nu vil jeg være led.

"Juice"-sangeren slutter sit video-rant med at sige, at hun selvfølgelig elsker sine fans.

- Jeg elsker jer alle, og jeg vil have, I er på samme måde. Beskyt jer selv. Tag jeres masker på. Og indtil alt det her er lettet, og vi ved, hvad den her variant er, og hvem den rammer - så hold jer sikre, venner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close