Kendte6. juni 2021

Klam TikTok-trend: Lizzo tester sennep på vandmelon

Snacken deler vandene, men det er rimelig tydeligt, hvilken side Lizzo hælder mod
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega594893_041.jpg
 Foto: MEGA

Det er sommer, og det kalder da på en skive vandmelon! … Med sennep?

Den gule dressing som topping på en skive af den saftige, røde melon trender lige nu på det sociale medie TikTok, og selv den amerikanske sanger og rapper Lizzo har ikke kunne lade være med at prøve den besynderlige smagskombination.

- Stol på mig, det er SÅ godt, lover TikTok-brugeren - @yayayayummy med det borgerlige navn Young Yuh - der tilsyneladende startede trenden på det sociale medie.

Se Young Yuhs video herunder. Artiklen fortsætter under opslaget ...

Opskriften er simpel. Få fingrene i en saftig vandmelon, skær den i en passende størrelse både og put sød, fransk sennep på. Og så skal du bare sætte tænderne i den.

Young Yuh synes selv, det er et perfekt match. For ham går det op i en højere enhed med den krydrede, eddikeagtige smag fra sennepen sammen med den søde og saftige smag fra vandmelonen møder hinanden, forklarer han.

Men selvom Young Yuh lover, at det er lækkert, så er Lizzo tydeligvis ikke overbevist ved første øjekast. Hun beslutter sig for, at hun må prøve det, før hun tror på det.

Må bare prøve det

I en video, ”Truth Hurts”-sangeren har delt på TikTok, der er set mere end 22 millioner gange, følger man hendes kulinariske vandmelon-sennepsrejse.

Se Lizzos reaktion på madtrenden herunder. Artiklen fortsætter under opslaget ...

Først ser man den Grammy-vindende sanger rejse sig modvilligt og med et dybt suk fra sengen, tilsyneladende efter netop at have set Young Yuhs video.

Målrettet åbner Lizzo, hvis rigtige navn er Melissa Viviane Jefferson, sit køleskab, snupper en hele vandmelon, og skærer den i både.

Så klippet der hen til, at hun sidder klar med sennep og melon.

- Okay, jeg så det her pis på internettet. Sennep. Vandmelon, fortæller hun, mens hun hælder det gule på det røde og tager en bid.

Mens hun tygger, skifter hendes ansigt fra at være forventningsfuldt til at krølle sammen i en grimasse.

- Jeg forstår det ikke. Vent lige lidt …

Atter tager hun fat i den søde sennep, hælder det på frugten og prøver endnu en bid. En bid, der ikke ser ud til at gøre hende mindre forvirret, end hun var i forvejen.

Smager det godt?

Den 33-årige sanger afslører ikke hendes endelig dom over snacken. Men hun hinter i teksten til videoen, at hun nok ikke er helt imponeret. Hun skriver, at hun ”endte med at spise det med tajin (et mexicansk krydderi med chili og lime, red.).”

Det må siges, at Lizzo ikke er fan. Men det tyder da også på, at sommersnacken i den grad skiller vandene.

- Jeg synes, det smager ret godt, men jeg vil tro, at det handler om, hvilke slags smage, du kan lide, skriver en i kommentar-feltet til Lizzos video.

- Det er så dårligt! Jeg har lige prøvet det, skriver en anden TikTok-bruger.

- Jeg har lige prøvet det … For at være ærlig, så er det ikke så slemt. Faktisk er det meget godt. Solid 7/10, skriver en tredje.

Sponsoreret indhold