Line Baun dropper sex

– Giv den gas, eller lad være. Der er fordele ved begge dele, mener Line Baun Danielsen, når det gælder sex.

– Giv den gas, eller lad være. Der er fordele ved begge dele, mener Line Baun Danielsen, når det gælder sex.

(Foto: Thomas Laursen)

Kan man lukke ned for det frække? Det spørger tidligere TV-vært Line Baun Danielsen, 57, om på sin blog og besvarer selv spørgsmålet med et rungende ja.

– Nu ved jeg godt, at man ikke lige går rundt med et skilt i panden, hvor der står: ”Jeg får aldrig sex!”. Eller ”Jeg har valgt sex fra!”.

– Men jeg tror faktisk, at flere gør det, end vi tror, skriver hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Line Baun har to voksne sønner med tidligere fodboldspiller Jan Bartram, 57, som hun var gift med fra 2001 til 2006. (Foto: Claus Poulsen)

baun Savner ikke sex

Da Line Baun lige var blevet skilt, stødte hun ind i to typer af kvinder. Dem, der knaldede løs, og dem, som i kortere eller længere tid havde slukket for den del af deres liv.

– Jeg tror, de fleste kvinder har været begge steder. Og lige for tiden har jeg valgt det sidste – og ærligt: Jeg savner det ikke en dyt! Faktisk er det helt befriende ikke at skulle ”præstere og levere” på den konto, blogger hun.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Efter sin skilsmisse fra Jan Bartram dannede Line Baun par med den 19 år yngre fodboldmålmand Kim Drejs i et par år. (Foto: Dan Mariegaard)

Mangler tid

Tilbud får hun masser af, fortalte hun sidste efterår i TV3-programmet ”Til middag hos ...”, og mange af dem er fra unge mænd. Men single er hun altså:

– Den ene ting er, at jeg er mega kræsen. Den anden ting er, at jeg har levet det arbejdsliv, jeg har gjort, sagde hun.

– Det at møde en mand kræver tid, og den tid har jeg ikke prioriteret.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close