Kendte13. november 2023

"Linde på Langeland" vender tilbage – men i helt særlig udgave

Hvis du sad klistret til skærmen, da familien Linde Ingversens renoveringsprojekt af "Vennely" rullede over skærmen, er der godt nyt. Programmet vender nemlig tilbage som julespecial
Sofie Linde og familien er kommet i julehumør, og derfor vil de kaste et drys jul over "Vennely" i tre særlige programmet af "Linde på Langeland". 
Sofie Linde og familien er kommet i julehumør, og derfor vil de kaste et drys jul over "Vennely" i tre særlige programmet af "Linde på Langeland".
 Foto: TV 2

LÆS OGSÅ: Sofie Linde viser rundt i Vennely: Så langt er hun nået

Der er en tidlig julegave på vej til trofaste seere af "Linde på Langeland".

Når kalenderen siger december, vender det populære underholdningsprogram med Sofie Linde og Joakim Ingversen nemlig tilbage.

Men denne gang i en helt særlig udgave, oplyser TV 2.

Nærmere bestemt er familien Linde Ingversen kommet i julehumør, og i tre nye programmer af "Linde på Langeland" vil familien trods byggerod og renoveringsprojekter se, hvad et drys jul kan gøre ved det charmerende hus "Vennely".

Hvad det helt præcist betyder, kan TV 2 endnu ikke afsløre, men der er lagt op til julehygge i sommerhuset, lyder det.

Linde på Langelandsofie linde
Sofie Linde købte huset "Vennely" tilbage i 2021.
 Foto: Martin Juul / TV 2

Sofie Linde og Joakim Ingversen købte det over 100 år gamle hus "Vennely" i den lille landsby Snøde tilbage i 2021. Huset havde stået tomt over en længere periode, og det trængte mildest talt til en kærlig hånd.

Med et tv-hold i ryggen igangsatte kendisparret derfor en omfattende renovering af huset med hjælp fra de to tømrertvillinger Anders og Phillip Gehl Larsen, og det resulterede i to sæsoner af "Linde på Langeland".

Selv om det er to år siden, at renoveringen tog sin begyndelse, står huset dog ikke helt færdigt endnu. Tilbage i juni fortalte tømrertvillingerne nemlig, at husets anden sal fortsat mangler en hel del.

– Huset er stadig kun 40-45 procent færdigt på nuværende tidspunkt. Spørger du Sofie, vil hun sikkert sige, at vi er meget længere. Men det er vi altså ikke, sagde Philip Gehl Larsen til TV 2.

Selv om projekterne står i kø i "Vennely", skal det dog ikke sætte en stopper for julehyggen.

"Linde på Langeland i julehumør" kan ses på TV 2 den 6. december. Har man TV 2 Play kan man dog allerede finde første program fra den 29. november.

Sponsoreret indhold