Kendte26. maj 2023

Sagde først nej til Sofie Linde: Nu vælter tilbuddene ind

Tømrertvillingerne Anders og Philip Gehl Larsen havde slet ikke lyst til at medvirke i "Linde på Langeland"
Philip og Anders Gehl Larsen havde tidligere arbejdet for Sofie Linde - men det var uden kamera. 
Philip og Anders Gehl Larsen havde tidligere arbejdet for Sofie Linde - men det var uden kamera.
 Foto: Lars H. Laursen

De har vundet seernes gunst i det store renoveringsshow ”Linde på Langeland”.

Men egentlig havde tvillingetømrerne Anders og Philip Gehl Larsen takket nej til at snedkerere for snurrende kameraer.

Det skriver TV 2.

Da Sofie Linde introducerede brødrene i første sæson af successerien, fortalte hun, at hun før havde brugt brødrene til tømreropgaver i hjemmet på Strandvejen.

Det kan være svært at regne med håndværkere, som er kendt for at have en særegen tidshorisont, men Anders og Philip kan man regne med, fortalte hun dengang.

De fingerfærdige tvillinger havde dog kendskab til både Joakim og Sofie, da parret forespurgte, om de ville hjælpe dem med at sætte sommerhuset Vennely på Langeland i stand.

De takkede dog nej til at begynde med.

- Vi ville jo rigtig gerne hjælpe dem med at sætte huset i stand, men vi ville være bag ved kameraet i kulissen, siger Anders.

De besluttede sig dog for at gå med på legen og klipsede mikrofonen fast på arbejdstøjet, og man må sige, at de har fået en central rolle i serien. Og den beslutning har de ikke fortrudt.

- Vi er virkelig glade for, at vi er med. For når man er på Langeland, så er det som at være en del af en stor familie, og vi hygger os virkelig med alle de skønne mennesker dernede, siger Philip.

De er således blevet kendte ansigter, som bliver genkendt i gadebilledet. Det har også gavnet gesjæften at være med i et tv-program på hovedkanalen, for antallet af henvendelser er steget siden de indtog sendefladen sidste år.

Sponsoreret indhold