Kendte10. december 2022

Sofie Linde viser rundt i Vennely: Så langt er hun nået

Til foråret blænder TV 2 op for endnu en sæson af "Linde på Langeland". Sofie Linde giver en forsmag
Sofie Linde giver en forsmag på den kommende sæson af Linde på Langeland. 
Sofie Linde giver en forsmag på den kommende sæson af Linde på Langeland.
 Foto: Martin Juul/ TV 2

Mens vi har siddet og ventet på anden sæson af TV 2-programmet ”Linde på Langeland” har Sofie Linde og hendes mange hjælpere været i fuld sving.

Hammer og malerpensel har fået en tur, og nu viser hun resultatet frem på Instagram.

- Rigtig mange af jer har spurgt, om der kommer Linde på Langeland igen. Og det gør der – der kommer en sæson 2, men den bliver altså først vist til foråret næste år, så man skal lige fatte sig med tålmodighed – jeg tror først, det er i april eller sådan noget.

- Men jeg vil sige, at vi er kommet mega langt i år, og jeg har haft en masse nye fede venner med derned, som jeg tror, I vil elske, siger Sofie Linde i videoen, inden hun viser et glimt af, hvor langt de er kommet med den omfattende renovering af de mere end 100 år gamle 220 kvadratmeter.

Sofie Linde og Joakim Ingversens hus på Langeland, Vennely, som det så ud, da de overtog det i 2021. Det trængte med al tydelighed til spandevis af kærlighed og knofedt. 
Sofie Linde og Joakim Ingversens hus på Langeland, Vennely, som det så ud, da de overtog det i 2021. Det trængte med al tydelighed til spandevis af kærlighed og knofedt.
 Foto: Dan Mariegaard

I videoen viser tv-værten rundt i husets mange rum, hvor der i et af dem er malet hvide skyer i det himmelblå loft, mens et andet rum har fået opalgrønt loft og en dør, der matcher.

Forleden lagde hun et billede i sin story, hvor man kunne se, at de har fået liv i den gamle brændeovn.

Selv om man kunne unde Sofie og Joakim at nå i mål inden alt for længe, så er der med garanti en masse seere, som håber, at der også kommer en sæson tre af det populære boligprogram.

At programmet er populært fik Sofie Linde at mærke på egen krop, da folk i området begyndte at valfarte til Vennely for at få et glimt af den gamle villa og kendisfamilien.

- Jeg havde ikke lige regnet med, at det var et sted, folk ligesom ville besøge, og det har de gjort, fortalte hun og tilføjede så:

- Og det håber jeg også vil stilne af lige så stille, vil jeg så også sige. Jeg synes jo sådan set, at vi er rimelig generøse med at lukke op, og man kan se det i fjernsynet, og der er ikke mere at komme efter, sagde hun, da der i efteråret var pressemøde på "X Factor".

Parrets drøm om de mange stunder, de skal tilbringe i venners lag i det store hus, er allerede blevet indfriet. For mange af parrets venner hjælper til, når der knokles løs på Vennely.

Og hvor Sofie måske kom lidt til kort med sine amatørskills, så shiner hun fuldstændig i sæson 2, hvor det gælder finish.

- Jeg har virkelig været sej, synes jeg selv. Det er jo ikke sikkert, mine håndværkere synes det samme, men jeg synes i hvert fald selv, jeg har knoklet i denne sæson. Meget mere hands on end jeg kunne sidste år, og det har været megafedt, lød det.

Mens Sofie trak i arbejdstøjet, hyggede Joakim om deres to døtre Trine og Søs. Renovering med to børn på fire og 1 er ingen smal sag, men tv-parret tager det oppe fra og ned.

- Det er dem, der sætter dagsordenen, så man når det, man når. De må aldrig nogensinde blive biroller i vores liv, så de er bare det vigtigste. Det er dem, der sætter dagsordenen, fortalte Linde og fortsatte:

- Heldigvis synes de, det er pissefedt at være der, vildt sjovt, og der er trøfler i køleskabet og kolde sodavand og en god have og en legeplads - og stranden ligger lige om hjørnet, så på den måde er det ligesom lykkedes at få til at gå op i en højere enhed, lød det fra Linde.

Sponsoreret indhold