Laura Drasbæk er single: Kærligheden brast

Som 44-årig er Laura Drasbæk for første gang i sit voksenliv rigtigt single. Det udnytter hun til at bruge rigtig meget tid i køkkenhaven

Som 44-årig er Laura Drasbæk for første gang i sit voksenliv rigtigt single. Det udnytter hun til at bruge rigtig meget tid i køkkenhaven

(Foto: Mikael Rieck)

Den halsbrækkende forelskelse mellem skuespilleren Laura Drasbæk og stuntmanden Lasse Spang Olsen er forduftet, og parret har brudt op efter mere end seks år sammen.

Det fortæller 44-årige Drasbæk i et interview med ugebladet Hendes Verden, hvor hun også afslører, at det faktisk er længe siden, at forholdet til den 10 år ældre filmmand nåede vejs ende.

– Nu har jeg været uden kæreste i halvandet år, og jeg er euforisk over det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De to filmfolk fandt sammen, efter Laura havde opdaget den maskuline overkrop på den ti år ældre stuntmand. Begge parter havde to børn fra tidligere forhold, som de også skulle finde tid til mellem det seks år lange kæresteri. (Foto: Dan Mariegaard)

– Kærester er skønne, men hold kæft, de tager din tid, siger Laura Drasbæk i interviewet.

Laura Drasbæk Kiggede efter ham

Det var ellers særdeles hot, da de to venner fandt sammen og blev kærester i 2011.

– Pludselig blev jeg genert over alt det, der før havde været så naturligt. Jeg lagde mærke til hans overkrop gennem blusen.

– Det begyndte i mig, og han kunne nok mærke det fra mig. Der kom pludselig en anden undertone. Det kom som et japansk hurtigtog. Det var så stærkt, fortalte Laura dengang til B.T.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den 54-årige action-basse Lasse Spang Olsen fandt sammen med Drasbæk lige efter at have været gift med Josephine Bergsøe i mere end 20 år. (Foto: Lars H. Laursen)

Endelig single

Sidst den smukke "Lærkevej"-skuespiller kunne kalde sig single, var som 16-årig, for lige siden har hun sprunget fra forhold til forhold – ikke mindst dramatisk, da hun for 12 år siden lod sig skille fra faderen til sine to børn, Gerard Bidstrup, for i stedet at kaste sig i armene på Kashmir-forsanger Kasper Eistrup.  Rockmusikeren og scenesilden holdt dog kun fast i hinanden i få år, før labre Laura fik plads til sin stuntmand i tilværelsen.

Den sidste tid har det været helt andre ting end en kæreste, der er blevet nusset om, og der er absolut ikke travlt med at finde et nyt herrebekendtskab.

–  Nu har jeg fået tid til at hellige mig keramikken, og jeg er blevet meget ambitiøs med at få en flot køkkenhave.

Den alenetid har jeg endnu ikke fået nok af, og den nyder jeg, siger Laura Drasbæk, der også skal koncentrere sig om jobbet nu. Næste år er hun nemlig aktuel på tv i en ny krimiserie, "Sommerdahl".

Brug for en pause i hverdagen? Køb et abonnement på SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close