Laura Drasbæk: Var sin mand utro

Laura er i øjeblikket single

Laura er i øjeblikket single

Foto: All Over

Da den smukke skuespiller Laura Drasbæk for to år siden mødte forsangeren i bandet "Kashmir", Kasper Eistrup, blev hun styrtende forelsket. Eneste problem var, at hun var gift.

Udadtil levede Laura nemlig et lykkeligt liv i kernefamilie med mand og to børn, men i virkeligheden var både hun og ægtemanden ved at blive kvalt i småborgerlighed og billige bleer.

Læs også: Laura Drasbæk: Skadet under "Vild med dans"

- På et tidspunkt mødte jeg så, igen igennem mit arbejde, en anden mand, som jeg blev helt vildt forelsket i. Han var rockmusiker (…) Jeg blev meget forelsket i ham, men jeg kunne til at begynde med godt finde ud af at analysere situationen for mig selv, og jeg tænkte, "puh" og "nej", og "det er nok bare en fase og en fascination". Indtil den dag, hvor min mand fandt et brev, den anden havde skrevet til mig, og sagde: "Hvad er det?" Uden at tænke over det, sagde jeg: "Nu går jeg fra dig". Jeg var ikke selv klar over, at jeg ville sige det, det kom helt nede fra maven. Jeg nåede slet ikke at overveje det, og det var ikke en tanke, jeg havde haft længe, for jeg havde kun set den anden nogle få gange, fortæller Laura i bogen "Next Step, Kvinde!".

Læs også: Laura Drasbæk: Barn med "Robinson"-deltager

Bol med ham
Lauras mand ville dog ikke give op uden kamp og opfordrede hende derfor til at teste forelskelsen i den nye mand.

- Min mand var i chok. Fuldstændig i chok. Og han sagde bare: "Okay, tag hen til ham, vær sammen med ham i 14 dage, bol med ham og gør alt det, du skal, og kom så tilbage og sig, at du går fra mig. Måske er det bare noget, du skal have løbet af dig". Det var sejt af ham. Jeg har meget respekt for ham, og for at han kunne reagere på den måde, uddyber hun.

Men forelskelsen i rockmusikeren Kasper Eistrup gik ikke væk. Laura forlod sin mand, som hun har børnene Albert og Vilfred med. Kærligheden krakelerede dog sidste efterår, hvor parret meddelte, at de skulle skilles.

Læs flere uddrag fra bogen på Mama.dk.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close