Kendte10. maj 2021

Line Hoffmeyer afslører: Sover ikke sammen med Lasse Rimmer

Line Hoffmeyer afslører, at hun og ægtefællen Lasse Rimmer ikke deler seng
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om man er lykkeligt gift, behøves man ikke dele samme seng.

Sådan lyder det fra ægteparret Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer. De har ikke sovet sammen hver nat i hele deres to år lange ægteskab.

Det afslører 28-årige Line Hoffmeyer på sin instagram-profil:

Artiklen fortsætter under opslaget...

- Vi sover ikke i samme seng. I hvert fald ikke hver nat, og nok heller ikke halvdelen af dem, og sådan har det været hele vores 2-årige ægteskab igennem.

- Sådan bliver det også det næste halve år, hvor jeg nok kommer til, at bruge nogle nætter alene i lejligheden, skriver Line Hoffmeyer, der tilføjer, at hun læste en artikel, der netop belyste emnet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zulu_comedy_galla_2018_tsl_20180830_0321_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Line og Lasse har været gift i to år, men deler ikke seng hver nat. Foto: Thomas Laursen

- Da jeg læste den, havde vi praktiseret det med hvert vores soveværelse en del, og jeg syntes jeg sov bedre, men det skammede jeg mig faktisk over at synes. Den skam fik artiklen fjernet. Og den fik bakket os op i vores idé om, at man sover bedre hver for sig. Især hvis den ene (mig) snorker, eller hvis den anden står op kl. 4.30 for at lave morgenradio, skriver Line Hoffmeyer.

28-årige Line Hoffmeyer og 49-årige Lasse Rimmer sagde ja til hinanden ved et romantisk bryllup i den japanske have Park 13 i Aarhus i august 2019.

Parret har kendt hinanden siden 2015.

I december sidste år fortalte en ærlig Line Hoffmeyer, at de forsøgte at blive gravide, men at en cyste på hendes venstre æggestok stod i vejen for deres babydrømme.

Sponsoreret indhold