Lady Gaga sælger Biden-broche for vildt beløb

Foto: MEGA

Da den amerikanske megastjerne Lady Gaga i januar sang Joe Biden ind som USA's 46. præsident, var det ikke kun sangtalentet, der løb med opmærksomheden. 

"A Star Is Born"-stjernen leverede nemlig fashion fashion fasion, som kun Lady Gaga gør det bedst, og derfor stjal både kjole og smykker også seernes interesse. 

Især ét smykke skilte sig ud, og det var den særlige, statement-broche fra Schiaparelli, som "Just Dance"-sangerinden bar på brystet, og nu kan "Hunger Games"-brochen blive din. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Lady Gagas due kan blive din - og så går pengene endda til et godt formål. (Foto: MEGA) 

Lady Gaga fans kan nemlig negle en lignende version af smykket fra både Schiaparelli og Bergdorf Goodman i USA - billigt bliver det dog ikke. 

Brochen kan fås i fire forskellige størrelser og starter med en pris på 6.900 kr. (780 dollars) og slutter på 18.700 kr (2.150 dollars) for den dyreste. 

Der kan dog være en god grund til, at prisen for den store due er så høj. 

Pengene går nemlig direkte til Gagas velgørenhedsorganisation Born This Way Foundation, der blandt andet arbejder med at ændre synet på mentale lidelser og støtte unge, der kæmper med psykiske udfordringer og problemer. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Min datter og jeg og alle de unge mennesker, vi arbejder sammen med hver dag, tror på, at venlighed er vejen frem, lyder det fra Lady Gagas mor, Cynthia Germanotta, der er medstifter af organistationen. 

- Vi er så taknemmelige over at få overskuddet fra Schiaparelli-duen, et smukt symbol på håb og nye begyndelser, der kan støtte vores mission om at bygge en venligere og modigere verden, siger hun til modemagasinet Vogue

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close