Internettet går amok over Lady Gagas kjole

Foto: Ritzau Scanpix

Det er langt fra første gang i pophistorien, at den amerikanske sangerinde og provokatør Lady Gaga har vundet opmærksomhed takket være sin påklædning, og nu har hun gjort det igen.

Alles øjne var på den 34-årige "A Star is Born"-stjerne, da hun gik på scenen til Joe Bidens indsættelsesceremoni i Washington i USA. 

Her skulle sangerinden levere den amerikanske nationalmelodi, "The Star-Spangled Banner", og det gik da også, som det skulle, men det var den enorme kjole, Lady Gaga havde valgt til den særlige begivenhed, der stjal opmærksomheden.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Det er denne kjole, der har stjålet al opmærksomheden ved onsdagens indsættelse af præsident Joe Biden. (Foto: MEGA)

Med lange sorte ærmer, sorte læderhandsker, et enormt rødt skørt og en stor gulddue på brystet, har sangerinden pludselig gjort "Hunger Games"-mode anno 2021 til en ny ting. 

For Gaga havde den store due dog en noget anden betydning. 

- En due, der bærer en olivengren. Må vi alle finde fred med hinanden, lød det fra popstjernen på Twitter, inden hun dukkede op til indsættelsen. 

Det fine budskab blev da også hurtigt godkendt af internetkrigerne, men fans var alligevel noget vildere med at sammenligne Gagas outfit med symboler fra den populære "Hunger Games"-film fra 2012. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Lady Gaga leverer noget solidt "Hunger Games"-symbolisme, og det er præcis, hvad jeg havde brug for i dag, skriver en bruger på Twitter.

Referencen til "Hunger Games" skyldes, at filmen, der har Jennifer Lawrence i hovedrollen som den modige Katniss Everdeen, flere gange har gjort brug af en spottedrossel på både plakater og logoer. 

Det har dog ikke kun været "Hunger Games", som fans har kunnet genkende hos Lady Gaga i løbet af onsdagen. 

Fans sammenligner også Gaga med "Star Wars"-karakteren prinsesse Leah og med Khaleesi fra "Game of Thrones. 

Se de sjove Twitter-reaktioner her: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close