Chok-afsløring: Lady Gaga blev gravid efter voldtægt, hvilket førte til "psykotisk nedbrud"

Lady Gaga har tidligere været hudløst ærlig omkring, at hun som 19-årig blev voldtaget - og at hun den dag i dag stadig døjer med efterdønningerne.

Den 35-årige hitsanger og skuespiller har tidligere fortalt, at det seksuelle overgreb har gjort, at hun har kroniske smerter samt lider af PTSD

Og i prins Harry og Oprah Winfreys dokumentarserie om mentalt helbred ved navn "The Me You Can't See" fortæller Lady Gaga om hidtil ukendte detaljer om traumet fra hendes ungdomsår. 

I dokumentaren, som kan ses på Apple TV+, afslører hun nemlig, at hun blev gravid efter voldtægten. Det skriver flere medier, heriblandt Metro og NME.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er en hudløst ærlig Lady Gaga, der står frem i "The Me You Can't See". Foto: Apple TV+

- Jeg var 19 år gammel, og jeg arbejdede i musikbranchen, og en producer sagde til mig: "Tag dit tøj af". Og jeg sagde nej, genkalder hun og fortsætter: 

- Jeg gik, og de sagde, de ville brænde al min musik. Og de stoppede ikke. De stoppede ikke med at spørge mig, og så frøs jeg bare, og jeg kan ikke engang huske det. 

Hun fortæller, at oplevelsen var så smertefuld, at hun den dag i dag stadig lider af kroniske smerter: 

- Først mærkede jeg smerten, så blev jeg følelsesløs. Så var jeg syg i flere uger, og jeg indså, at smerten var den samme, som da den person, der voldtog mig, satte mig af gravid på et hjørne. Hjemme hos mine forældre kastede jeg op og havde det dårligt. For jeg var blevet misbrugt. Jeg var låst inde i et musikstudie i flere måneder, fortæller hun. 

Sangeren fortæller, at hun ikke ønsker at sætte navn på sin voldtægtsmand, fordi hun aldrig ønsker at stå ansigt til ansigt med den person igen. 

- Jeg havde et totalt psykotisk nedbrud, og i et par år var jeg ikke den samme pige, fortæller hun ærligt i dokumentaren. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close