Kendte27. maj 2021

Lady Gaga i duet med Lisa Kudrow: Se hende synge "Smelly Cat" her

Popstjernen var et af "Venner"-instruktørens største ønsker til specialafsnittet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Endelig er det muligt at se den længeventede HBO-special ”Friends: The Reunion”, hvor stjernerne fra en af verdens største tv-serier – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer – for første gang i 17 år er samlet.

Og udover de velkendte ansigter fra serien om New Yorker-samboerne, kan vi også glæde os til at opleve en række funklende gæstestjerner.

Blandt andre Lady Gaga, der modigt kaster sig ud i en af 90’ernes helt store ørehængere – ”Smelly Cat”, som karakteren Phoebe skriver og optræder med på vennernes kaffebar Central Perk efter at være vågnet op med en rusten og sexet stemme.

Uden prøver

Og ”Born This Way”-sangeren var faktisk øverst på ønskelisten over de berømte medvirkende, fortæller instruktøren på specialafsnittet, Ben Winston.

- Vi gik gennem nogle navne, og blev hurtigt enige om, at Gaga ville være den ultimative gæst, hvis hun havde lyst. Især fordi hun kan associeres med – og er tæt på – Phoebe på mange punkter, siger han, før han forklarer, at popstjernen heldigvis var hurtig til at takke ja.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_-_2021-05-27t121744.463.png
 Foto: MEGA

(Foto: MEGA)

- Jeg spurgte Lisa (Kudrow red.), om hun kunne være klar på at synge den igen, og hun svarede, at det kunne være sjovt.

De to blonde stjerner – Gaga endda klædt i decideret præcist Phoebe-inspireret outfit – fik stort set ikke mulighed for at spille sammen under prøverne, men nu er det heller ikke første gang i løbet af årene efter ”Venner”, at Kudrow optræder med den efterhånden ikoniske – og lettere urytmiske – hymne til det oversete kæledyr.

I 2015 optrådte hun med “Smelly Cat” live på scenen med en anden verdensberømt megastjerne – Taylor Swift – på hendes sidste aften på den amerikanske del af 1989-verdensturnéen.

”Friends: The Reunion” kan ses fra i dag på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold