Lady Gaga opløst i tårer: Sidste optagelser i kassen

Vi indrømmer det gerne. Havde vi selv været på filmoptagelser med Ridley Scott og spillet Gucci-enke i 90’erne i Roms gader i to og en halv måned, var der måske også faldet et par tårer eller tre efter wrapfesten.

Og det er jo netop hvad den 35-årige megastjerne Lady Gaga har gjort.

Da hun efter weekenden havde pakket sit designerkluns og var klar til afrejse, var det derfor bestemt heller ikke uden mascaraspor ned ad kinderne.

Billeder viser en yderst rørstrømsk ”Chromatica”-stjerne, der forlader hotellet for sidste gang.

Hun bliver mødt af ventende fans, som hun var så sød at forære nogle buketter tulipaner, og det hjælper bestemt ikke på hendes flæben.

Artiklen fortsætter under billederne: 

Hvem skærer løg lige uden for Hotel De Russie, helt ærligt? (Foto: MEGA)

Gaga, der i flere måneder har levet sig ind i rollen som enken Reggiani, var tydeligt berørt. (Foto: MEGA)

Blomster og luftkys til de ventende fans (Foto: MEGA)

Filmen ”House of Gucci” – som ventes at få premiere til november – handler om et af modehistoriens største skandaler. Ægteskabet mellem Maurizio Gucci og Patrizia Reggiani eller ”Den store enke” – sidstnævnte spillet af Gaga.

Og så selvfølgelig den efterfølgende skilsmisse og – nå jo – lejemordet, som Reggiani planlagde for at få sin eksmand af vejen.

Maurizio bliver i den længeventede film spillet af Adam Driver, som fik sit gennembrud i hitserien "Girls" og siden som Kylo Ren i "Star Wars - The Force Awakens". 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Opløst! En tydelig bevæget Gaga forlod søndag Rom efter \

Opløst! En tydelig bevæget Gaga forlod søndag Rom, efter "House of Gucci"-optagelserne var i kassen (Foto: MEGA)

Tæt på at miste hundene

Lørdag postede Gaga – der i 2018 hovedrolle-debuterede i ”A Star is Born” – et billede af hende og instruktøren Ridley Scott, som gav hinanden en coronavenlig fistbump ovenpå de sidste optagelser.

Ingen tvivl om, at superstjernen har været ude for nogle personlige omvæltninger, mens hun har været afsted på italienske filmsets. I februar fik hun pludselig besked om, at hendes trofaste hundelufter var blevet skudt foran hjemmet i Los Angeles. Og at hendes hunde var blevet kidnappet.

Siden er den 30-årige personlige assistent kommet sig, og hundene er hentet hjem i sikkerhed igen.

Det dramatiske hundetyveri hjemme i Los Angeles fik naturligvis ikke folkene bag ”Gucci”-filmen til at skorte på sikkerheden omkring Gaga, som i dagene efter to af hendes tre hunde, Miss Asia, Koji og Gustavo, forsvandt, blev skærmet af et hvidt telt, hver gang hun forlod hotellet for at tage på optagelser.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close