Lady Gaga kobles sammen med Hollywood-stjerne

Tidligere på året kom det frem, at Lady Gaga havde brudt forlovelsen med Christian Carino. Nu kobles hun sammen med en ny fyr.

Tidligere på året kom det frem, at Lady Gaga havde brudt forlovelsen med Christian Carino. Nu kobles hun sammen med en ny fyr.

Foto: MEGA

Det er kun et par måneder siden, at det kom frem, at Lady Gaga ikke længere var sammen med sin forlovede, Christian Carino.

Nu skulle hun så have fundet kærligheden igen. Det skriver People

Den heldige fyr er en af Hollywoods største stjerner.

Den 32-årige sangerinde er nemlig begyndt at bruge rigtigt meget tid sammen med den 48-årige skuespiller Jeremy Renner. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Jeremy Renner er begyndt at se mere til Lady Gaga.

Jeremy Renner er begyndt at se mere til Lady Gaga. (Foto: MEGA)

De to superstjerner har masser til fælles. De har nemlig en stor kærlighed til musik.

Mens Lady Gaga lever at skrive sange og optræde over hele verden, så er Jeremy Renner nemlig også begyndt at kaste sig over musikken.

Jeremy Renner skrev nemlig sange til filmen" Arctic Justice: Thunder Squad", men faktisk har han spillet musik siden han var 12 år gammel. 

32-årige Lady Gaga var indtil tidligere på året forlovet med den 50-årige agent Christian Carino, men bryllupsklokkerne kom aldrig til at ringe for de to.

- Det fungerede bare ikke. Forhold slutter af og til, sagde Lady Gaga i den forbindelse via sin repræsentant til de amerikanske medier. 

Det er ikke første gang, at den populære sanger og skuespiller bryder en forlovelse. Tilbage i 2016 gik hun fra sin daværende udkårne Taylor Kinney, før de noget at sige det store ja.

Hverken Lady Gaga eller Jeremy Renner har valgt at kommentere rygterne om deres romance. 

Den nye romance kommer i en tid, hvor Lady Gaga har ekstrem succes i sit arbejdsliv. 

Tilbage i februar vandt hun for første gang en Oscar. Den flotte ære fik hun for sangen "Shallow" fra filmen "A Star is Born". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close