Lady Gaga havde helt særligt smykke på

Lady Gaga havde helt særligt smykke på ved årets Oscar-uddeling.

Lady Gaga havde helt særligt smykke på ved årets Oscar-uddeling.

Foto: MEGA

Lady Gaga stjal opmærksomheden, præcis som forventet, da hun dukkede op på den røde løber ved årets Oscar-uddeling.

Ikke nok med, at hun var i en fantastisk sort kreation fra Alexander McQueen, så havde hun også sat prikken over i'et med det smykke, hun havde taget på til lejligheden.

Det var nemlig ikke et hvilket som helst smykke, frøken Gaga havde taget på ved aftenens prisfest. 

Det var nemlig den 128,54 karat store Tiffany-diamant, der han rundt om halsen på sangerinden. Diamanten er næsten 200 millioner kroner værd. 

Det skrev blandt andet modeskribent på New York Times på Twitter, da Lady Gaga dukkede op på den røde løber. 

Den enorme halskæde har også været båret af Audrey Hepburn i filmen "Breakfast at Tiffany's" tilbage i 1961. 

Hos smykkefirmaet Tiffany & Co er man glade for, at Lady Gaga har sagt ja til at bære det historiske smykke på den største aften i filmbranchen.

- Lady Gaga er den ultimative skaber, innovator og regelbryder, og jeg er meget stolt over, at hun vil bære den legendarisk Tiffany Diamant på Oscar-showets røde løber for første gang, siden den blev opdaget for 141 år siden, fortæller Reed Krakoff fra Tiffany & Co i en pressemeddelelse. 

Det er altså forståeligt, hvis Lady Gaga har været en lille smule nervøs, inden hun gik ind på den røde løber her til aften. 

Lady Gaga har dog flere grunde til at være nervøs i aften. Hun er nemlig nomineret i to kategorier ved aftenens Oscar-show.

Sangerinden er nomineret for "Årets originale sang" fra filmen "A Star is Born". Desuden er hun nomineret i kategorien "Bedste kvindelige skuespiller" ligeledes for filmen "A Star is Born". 

Du kan se alle gæsterne på den røde løber i galleriet herunder

Oscar Rød Løber 2019

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close