Efter kontroversiel optræden: Nu taler Lady Gaga ud om kemien med Bradley Cooper

Bradley Cooper og Lady Gaga har udviklet et nært forhold efter deres film \

Bradley Cooper og Lady Gaga har udviklet et nært forhold efter deres film "A Star Is Born", hvor de begge blandt andet synger sangen "Shallow".

(Foto: MEGA)

Lady Gaga og Bradley Cooper skabte overskrifter, da de i weekendens Oscar-show optrådte med sangen "Shallow" fra deres film "A Star Is Born"

Deres optræden var så rørende og intim, at det fik mange til at spekulere i, at kemien mellem dem var ægte - og ikke bare det rene skuespil. 

Den 32-årige sanger blev forståeligt nok udfrittet om den kontroversielle optræden, da hun i går var gæst hos "Jimmy Kimmel Live".

- Ja, folk så kærlighed, og ved I hvad? Det er, hvad vi gerne ville have, I så, fortalte sangeren/skuespilleren til Kimmel. 

- Det er en kærlighedssang, "A Star Is Born" er en kærlighedshistorie, forklarede hun yderligere. 

- Det var meget vigtigt for os begge, at vi havde en konstant forbindelse... Når du synger kærlighedssange, så er det det, du vil have folk til at føle, tilføjede hun om sin og Coopers overbevisende optræden.

Artiklen fortsætter under billedet. 

\

Bradley Cooper over for Lady Gaga i "A Star Is Born". Foto: MEGA

Den prisvindende sanger påpeger også, at hendes forhold ikke er forskelligt fra sangeren Tony Bennett, med hvem hun også har sunget duetter. 

- Jeg er en kunstner, og jeg tror Bradley og jeg gjorde et godt job... Vi narrede jer!, sagde hun med et grin. 

Du kan se parrets Oscar-optræden herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close