Lady Gaga bryder forlovelsen igen

Lady Gaga

Lady Gaga

Foto: MEGA

Med sin rolle i hitfilmen "A Star Is Born" har Lady Gaga taget alt og alle med storm, og hendes karriere kører på skinner.

På søndag løber årets største aften i filmbranchen af stablen, når de famøse Oscar-statuetter skal uddeles. Her er Lady Gaga og hendes pragtfilm med Bradley Cooper en af favoritterne til at snuppe en masse af de gyldne figurer.

Selv om verden ligger for fødderne af den syngende skuespiller, er det dog ikke alt, der går som smurt. I privaten har Lady Gaga grus i maskineriet for at sige det mildt.

Den 32-årige multikunstner har indtil nu været forlovet med den 50-årige agent Christian Carino, men bryllupsklokkerne kommer ikke til at ringe for de to. Det skriver People.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lady Gaga med sin nu eks-forlovede Christian Carino (Foto: MEGA)

Bruddet er blevet bekræftet af Lady Gagas repræsentant over for det amerikanske ugeblad. Og skal man tro udtalelserne, så virker "A Star Is Born"-stjernen relativt afklaret.

- Det fungerede bare ikke. Forhold slutter af og til, siger Lady Gaga via sin repræsentant til det amerikanske medie.

I løbet af de seneste dage har flere medier spekuleret i, om forholdet mellem hitmageren og talentspejderen er slut. Blandt andet fordi Lady Gagas 18 år ældre eks ikke var med hende til Grammy Awards.

Her vandt den tidligere ret så forargende og skelsættende musiker hele tre priser. Men Christian Carino var ikke til den store prisuddeling og fejre sin elskede. 

Og på valentinsdag delte Lady Gaga heller heller ikke et billedet af hendes noget ældre fyr, men i stedet et billede af en ny tatovering.

Det er ikke første gang, at den populære sanger og skuespiller bryder en forlovelse. Tilbage i 2016 gik hun fra sin daværende udkårne Taylor Kinney, før de noget at sige det store ja.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close