Kvinderne krydser Klaus: Et godt parti

Der er altid fest og glade dage, når Klaus Riskær Pedersen, 63, går i byen. Og som regel sværmer damerne også om den nye folketingskandidat.

Der er altid fest og glade dage, når Klaus Riskær Pedersen, 63, går i byen. Og som regel sværmer damerne også om den nye folketingskandidat.

(Foto: Dan Mariegaard)

De kommende måneder skal vise, om forretningsmand og jetsetter Klaus Riskær Pedersen stadig kan tiltrække vælgere.

Han har gjort det før – i slutningen af 80’erne, hvor han som venstremand blev valgt ind i Europa-Parlamentet for snuden af partifællen Lars Løkke Rasmussen.

Denne gang stiller rigmanden op for sit eget parti, som praktisk nok hedder Klaus Riskær Pedersen.

30 år er gået siden hans første valg, og kun én ting er sikker:

På trods af den ene skandale efter den anden har den festglade fyr holdt fast i sin evne til at tiltrække unge, skønne kvinder.

Ved valget i 1989 var Riskær lige blevet far for 2. gang og var tre år inde i sit første ægteskab med Anne-Mette.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I 1986 giftede Klaus sig med Anne-Mette Riskær, og det ægteskab slog alle Riskær-rekorder, for først 13 år senere gik de hver til sit. Anne-Mette er mor til to af Riskærs børn - det er også rekord. (Foto: John Jørgensen)

De to holdt sammen i 13 år gennem tykt og tyndt – indtil skilsmissen ramte næsten sammen med hans første fængselsdom for mandatsvig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dengang 22-årige Jill Andersen blev i 2003 den 2. – og indtil videre sidste – kvinde, der formåede at få Klaus Riskær til at gifte sig. Tre år senere holdt kærligheden dog ikke længere. – Jeg erkender at have begået en brøler ved at gifte mig med en pige, som er for ung og umoden, forklarede han bagefter. (Foto: Kaspar Wenstrup)

KLaus riskær spreder sine gener

Siden har den nu 63-årige erhvervsmand kastet sin kærlighed på en række skønheder, som har kastet glans på de røde løbere, som Riskær ynder at betræde.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I tre år var Klaus den stolte kavaler til smukke Darja Pahhota. I noget af perioden ruskede Riskær tremmer i Sønder Omme, så parret så mest hinanden, når Riskær fik orlov, eller når Darja kom på visit. (Foto: Thomas Laursen)

De har da også fået noget med fra forholdet til rigmanden.

For siden den første skilsmisse i 1999 har Klaus fået fire børn med fire forskellige kvinder.

Artiklen fortsætter under billederne ...

De to drenge fra Riskærs første ægteskab er blevet voksne. 29-årige lillebror Frederik (t.v.) gjorde i 2017 Klaus til bedstefar, da sønnikes kæreste Jill nedkom. Sammen med Frederiks to år ældre bror Christian er den nye Riskær-generation godt i gang med at etablere sig som forretningsmænd. (Foto: Aller Media)

Et kort forhold med Mette Marie Thomsen udmøntede sig i sønnen Kristoffer. Ved fødslen i 2007 var far og den 27-årige mor dog ikke kærester længere. (Foto: Thomas Laursen)

Det kræver alsidighed at have børn i alle aldre. Kristoffer besøgte farmand i fængslet i 2011 – han er nu blevet 11 år. (Foto: Thomas Laursen)

Det var et kort og hedt forhold i 2013 mellem Riskær og Laura Petersen, som gerne fortalte om parrets op- og nedture på sociale medier. Selv om de var sammen mindre end et år, nåede parret at blive forældre til datteren Isabelle. (Foto: Claus Poulsen)

En af ungerne fik han med en engelsk forretningskvinde, som han kun så meget kortvarigt.

Seneste skud på Riskær-stammen kom i august sidste år, hvor kæresten Anna fødte sønnen Adam.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den 27-årige førstegangsmor Anna Pia Lykke Ring lader kæresten sove om natten, når baby kræver opmærksomhed.

De seneste to år er det 28-årige Anna-Pia Lykke Ring, der har vundet Riskærs hjerte – og skænket ham sønnen Adam. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Selv om det er 6. gang, er småbørn ikke ren rutine for Riskær, der dog har haft en seriøs samtale med den dengang 27-årige kæreste.

– Jeg har faktisk været mere optaget af det, end jeg havde regnet med.

– Vi har lavet en arbejdsfordeling, hvor jeg har sagt: ”Det er dig, der er 27, det er ikke mig. Jeg står fandeme ikke op klokken lort om morgenen og skifter bleer”, har finansmanden forklaret.

Den slags bliver der da heller ikke mere tid til, hvis Klaus Riskær Pedersen efter det kommende valg får nyt kontor på Christiansborg.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close