Kendte23. december 2019

Kristian Jensens chokromance: Borgens Bubber

To kendte mænd i Danmark deler samme skæbne: over 20 års ægteskab, tre børn. En ny kvinde. Nu venter dramatiske skilsmisser.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristian_jensen_lhl.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Over 20 års ægteskab med konen. Der er kommet tre børn til. Pludselig kommer en ny kvinde ind fra siden. Stormende forelskelse. Alt kan ske.

Venstres Kristian Jensen deler skæbne med Bubber, der for nylig brød med sin ægtefælle gennem 29 år, Christina "Ibsen" Meyer. Bubber fik – nøjagtig som Kristian Jensen – tre børn med sin kone. Nu er ægteskaberne slut for begge mænd, og i det nye år kan de forvente dramatik, når skilsmisserne skal på plads.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Bubber har haft en affære med sin barnepige, 41-årige Signe Rossing, der nu venter et barn. (Foto: Dan Mariegaard)

Parallelle liv

– Kærlighed er jo totalt udforudseligt. Man kan aldrig garantere evig trosskab, siger parterapeut, Martin Østergaard, som prøver at danne sig et overblik over, hvad der kan være sket i Kristian Jensens 21 år lange ægteskab med konen, Trine Overmark Jensen.

– Det er svært, fordi man er vant til at stå for en masse drift sammen. Og når man samtidig lever i hver sin landsdel, så skal man vende sig til at have det fint med de parallelle liv. Når man så er sammen, så er det måske svært at finde den der ømhed.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kristian_jensen_jsu.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Kristian Jensen med sin hustru Trine Overmark Jensen til "Vild med dans" i 2010. Forleden ændrede hun sin civiltilstand til "single" på sin Facebook-profil. (Foto: Jesper Sunesen)

21 år og en røvfuld unger. Det sætter sit præg. For nogle lykkes det jo – nærmest mod naturreglerne – at holde sammen og komme styrket igennem. Andre klarer sig ikke nær så godt, siger han og forklarer, hvad det er, der kan være så svært:

– Hvis der så er nogle ting, der slingrer, for eksempel at man har svært ved at få intimiteten tilbage i forholdet. Så kan det være svært at stå imod, hvis man sidder og snakker med en ny kvinde. Lige pludselig er man ramt, fordi man i nogle år har levet i et mere eller mindre kærlighedsløst forhold. Måske har man opgivet håbet om at kunne holde liv i det? Måske holder man bare liv i det, fordi – jamen det skal man, og vi kan ikke byde nogen at lade være med at holde liv i det. Så er det meget svært ikke at falde for fristelsen. Det er en klassiker, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_mr_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Bubber, 54, afslutter nu et 29 år langt ægteskab med sin hustru, Christina "Ibsen" Meyer, 53. (Foto: Mikael Rieck)

Ingen fiks idé

Parterapeuten forklarer, at Kristian Jensen formentlig ikke bare handler impulsivt. Faktisk er forelskelsen resultatet af mange års kamp for ægteskabet. Til sidst er der ikke mere at kæmpe for, og det gør en meget sårbar.

– Jeg tror ikke på, at det lige er en fiks ide, man får efter 21 års ægteskab. Jeg tror, det er mange års forsøg på at vride og dreje tingene på en måde, så man får lidt liv i tingene igen. Og til sidst må man kaste håndklædet i ringen. Og så sidder man der og tænker: "Hvad skal der nu ske?" Man har mistet troen på det hele. Pludselig kommer der en ind fra venstre, og så tænker man: "Damn, der er hun," siger han og tilføjer:

– Det er det klassiske med, at når man har levet tilstrækkeligt længe uden kærlighed, så bliver man pludseligt akut forelsket i en.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rosendahl_bs.jpg
 (Foto: Birger Storm)

Pernille Rosendahl, 47, har scoret Kristian Jensen. Nu går han fra sin kone for at være sammen med hende. (Foto: Birger Storm)

Et svært valg

I sidste uge skrev SE og HØR, at det var Pernille Rosendahl, der efter flere måneder til sidst stillede Kristian Jensen stolen for døren og krævede, at han tog sit livs sværeste valg: Det var hende eller konen. Afgørelsens time var kommet.

– Den kvinde man forelsker sig i, forstår godt ens dilemma, men på et eller andet tidspunkt har hun det også sådan, at så skal man videre i teksten. Hvis hun bløder lidt for dig, så bliver du også lidt nødt til at overholde deadlinen. "Jeg bliver nødt til at gå ud med det og fortælle det til mine nærmeste, og så må vi videre." Det synes jeg kun er fint. Man skal også passe på, at man ikke venter for længe. Så medfører det nemlig bitterhed, forklarer Martin Østergaard.

Sponsoreret indhold