Torben Chris deler nøgenbillede med Bubber

Torben Chris forsvarer nu Bubber.

Torben Chris forsvarer nu Bubber.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Bubber har haft en del modvind, siden det for nogle uger siden kom frem, at han var blevet smidt ud af konen, efter han havde gjort familiens barnepige gravid.

Nu kan den 54-årige tv-vært dog glæde sig over lidt moralsk opbakning.

Den stammer fra komiker Torben Chris, der nu tager den udskældte badekarsvært i forsvar ved at dele et nøgenbillede af de to i badekarret.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Jeg må sgu indrømme, at jeg har lidt ondt af Bubber. Ja så har han fucket op og udenom. Men det er som om nogle folk nu synes, at det sletter alt andet han har lavet. Som om den ene ting nu er det eneste, der definerer ham? Og jeg ved godt nogle sidder og tænker: “jeg har da aldrig været min kone utro”? Og det er da muligt. Men har du haft muligheden? Har du haft den mange gange? Hvis du bare bor med din kone på Lars Tyndskids Mark, hvor I tygger skrå og aldrig ser andre mennesker, så er det jo også en mindre præstation? Hvis du selv er så skæv en gryde, at det er et mirakel, at du har fundet et låg, der passer til dig, så er det jo ikke en præstation, at du ikke prøver at du ikke bliver fristet af et nyere låg på noget tidspunkt. Bubber har jo været i show biz for evigt. Han har sikkert afvist at kneppe flere piger end vi andre har drukket øl. Jeg synes lige, at folk, der her i julefrokost tiden, har så travlt med alt hadet, skulle tænke på om de ikke til tider har tilgivet deres venner, veninder eller sig selv for tilsvarende ting? På joke siden må man jo også sige, at han bare sikre noget arbejde til fremtidens børneværter, ved at sætte et barn for meget i verde Anyway. Jeg siger bare, at for mig vil Bubber altid være en fin fyr fra et badekar. (Dette var sikkert en upassende status om et upassende emne. For mere af den slags så køb billet til “Men’s Room 4” link til tour og billetter er i kommentar sporet.)

Et opslag delt af Torben Chris Nielsen (@torben_chris_komiker) den

Til nøgenbilledet, som Torben Chris har delt på sin instagram-profil, skriver han:

- Jeg må sgu indrømme, at jeg har lidt ondt af Bubber. Ja så har han fucket op og udenom. Men det er som om nogle folk nu synes, at det sletter alt andet han har lavet. Som om den ene ting nu er det eneste, der definerer ham?, spørger komikeren i sit opslag, før han kommer med flere spørgsmål til sine over 14.000 følgere:

- Og jeg ved godt nogle sidder og tænker: “jeg har da aldrig været min kone utro”? Og det er da muligt. Men har du haft muligheden? Har du haft den mange gange? Hvis du bare bor med din kone på Lars Tyndskids Mark, hvor I tygger skrå og aldrig ser andre mennesker, så er det jo også en mindre præstation? Hvis du selv er så skæv en gryde, at det er et mirakel, at du har fundet et låg, der passer til dig, så er det jo ikke en præstation, at du ikke prøver at du ikke bliver fristet af et nyere låg på noget tidspunkt, skriver Torben Chris, inden han konkluderer, at Bubber formentlig har fået en del tilbud gennem sine mange år i tv-branchen:

Artiklen fortsætter under billedet...

Bubber får nu moralsk opbakning fra komiker Torben Chris. Foto: Martin Høien

- Han har sikkert afvist at kneppe flere piger end vi andre har drukket øl. Jeg synes lige, at folk, der her i julefrokost tiden, har så travlt med alt hadet, skulle tænke på om de ikke til tider har tilgivet deres venner, veninder eller sig selv for tilsvarende ting?, spørger Torben Chris.

Iskold luft

Det er Bubbers tidligere barnepige, Signe Rossing, 41, der venter barn med Bubber.

Signe er kommet i hjemmet hos Bubber og Christina, siden hun var 12 år gammel.

Dermed er luften iskold mellem Bubber på den ene side og ”Ibsen” samt deres tre voksne børn – Oscar, Laura og Sofia på den anden side, som forståeligt nok finder det meget grænseoverskridende, at deres gamle barnepige nu venter deres fars barn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Signe Rossing, 41, var tæt veninde med Bubbers kone igennem 29 år, Christina \

41-årige Signe Rossing er gravid med Bubbers barn og nedkommer til foråret. (Foto: SE og HØR)

Ifølge SE og HØRs oplysninger har Bubber stort set ikke haft kontakt til sine børn, siden konen afslørede ham, og han ser dermed heller ikke meget til sit barnebarn, som kom til verden i april – nogenlunde samme tidspunkt, som familien fandt ud af, at Bubber også havde gang i sin egen – og hemmelige – familieforøgelse.  

CHOKERET OG ØDELAGT

Den kendte børnevært virker da heller ikke specielt euforisk over, at han nu  kan se frem til at skulle skifte bleer og dikke-dikke endnu et barn.  

– Alle, der har gennemgået en skilsmisse, ved jo, at det er hårdt. Det er jo ikke noget, man ønsker for sin værste fjende. Det er bare rigtig svært, og så det andet oveni, fortæller Bubber, som også er både ”chokeret og ødelagt” over situationen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

53-årige Christina ”Ibsen” Meyer har før tilgivet Bubber for utroskab, men denne gang har hun fået nok. (Foto: Thomas Laursen)

Og da SE og HØR fanger ham på telefonen, er der en atypisk fåmælt tv-vært i den anden ende.  

– Jeg kan ikke sige mere, end jeg har sagt allerede. Der er ikke mere at snakke om.

Men er det rigtigt, at dine børn ikke vil se dig, og at du ikke må se dit barnebarn?

– Jeg har virkelig, virkelig, virkelig ikke nogen kommentarer. Det her er en fuldstændig privat sag. Så jeg har virkelig ikke nogen kommentarer, lyder det fra den normalt så snakkesalige Bubber.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bubber har tidligere indrømmet utroskab. Her er den populære vært med i programmet ”Skriftestolen” sammen med Julie Zangenberg, 30. (Foto: Morten Aagaard)

PASSER PÅ BØRNENE

SE og HØR erfarer, at Christina ”Ibsen” Meyer smed Bubber ud af deres fælles hjem, da hun omkring maj fandt ud af sagens omfang, og tv-værtens nu snart ekskone fortæller, at det handler om børnene.

– Jeg har ikke så mange kommentarer. Jeg har nogle børn, jeg skal passe på, så jeg har ikke behov for at kommentere noget som helst, siger hun til SE og HØR.

– Hej, hej ... Tv-værten så på nøgne mennesker i et program på TV 2.

– Hej, hej ... Tv-værten så på nøgne mennesker i et program på TV 2. (Foto: Sigen Fiig)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close