Kræftsyge Lars Larsen misbrugt af svindlere

Lars Larsen, 70, er alvorligt syg med leverkræft. Men det forhindrer ikke fuskere på nettet i at misbruge Jysk-stifterens navn for at tjene penge.

Lars Larsen, 70, er alvorligt syg med leverkræft. Men det forhindrer ikke fuskere på nettet i at misbruge Jysk-stifterens navn for at tjene penge.

(Foto: Lars Horn)

Mens den 70-årige mangemilliardær Lars Larsen kæmper mod leverkræft – som har spredt sig til resten af kroppen – ser svindlere deres snit til at tjene penge på dynekongens gode navn.

Den jyske købmand bliver i disse dage misbrugt i fiktive artikler på nettet, som skal lokke folk til at købe sig ind i Bitcoin Profit.

De kyniske bagmænd bruger billeder af den kræftramte mand, som ifølge svindelartiklen har været i TV 2's "Go' morgen Danmark" for at forklare sig. 

– Det, der har givet mig succes, er at benytte mig af nye muligheder hurtigt og uden tøven. Og lige nu tjener jeg flest penge på et nyt program kaldet Bitcoin Profit til automatisk handel med kryptovaluta, vil bagmændene have folk til at tro, at Lars Larsen har sagt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der har ikke fundet noget eksklusivt interview sted med Lars Larsen. Det er alt sammen det pure opspind. (Foto: MEGA)

Tarveligt og forkasteligt

Flere andre kendte har tidligere fået samme tur.

Bl.a. TV 2's Jes Dorph-Petersen, 60, som også fik misbrugt sit navn af bitcoin-sælgere.

– Mit har stået på i knap to år, og jeg får den dag i dag henvendelser fra folk om de falske artikler. Det er ubehageligt, for jeg lever af min troværdighed, siger Jes Dorph til SE og HØR.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Jes Dorph-Petersen, 60, har været i kløerne på de samme svindlere som Lars Larsen, og han kalder det tarveligt, at det nu går ud over en syg mand. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Men at det nu går ud over Lars Larsen, det er under lavmålet. En ting er, at de misbruger mig, der er sund og rask, men at de misbruger en, som på alle måder ligger ned, det synes jeg simpelthen er så tarveligt og forkasteligt, lyder det fra Dorph.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Svindlerne bruger bl.a. en opsætning, så det ligner en artikel fra Ekstra Bladet.

Svindlerne bruger bl.a. en opsætning, så det ligner en artikel fra Ekstra Bladet. (Foto: MEGA)

"Go' aften Danmark"-værten meldte svindelnummeret til politiet i slutningen af sidste år, men han har foreløbig fået den besked, at ordensmagten stadig samler beviser.

Brug for en pause i hverdagen? Køb et abonnement på SE og HØR. Klik her for at læse mere.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close