Kendte 21. april 2021

Kjær-lejren slår tilbage mod Michala: Hun venter kun på arven

For første gang taler “Team Christian” nu om datteren, der for år tilbage slog hånden af sin far
(Foto: Kaspar Wenstrup)

I mere end ni år har der været isnende kold luft mellem Michala Brylov (tidl. Kjær), 31, og hendes far, Christian Kjær, 77 – og der er ikke meget, der tyder på, at far og datter er ved at finde hinanden igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tværtimod tager Kjær-lejren nu for første gang bladet fra munden og udtaler sig om fejden mellem Michala på den ene side og Christian på den anden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

77-årige Christian Kjær er superstolt af sønnen Christopher.
Det samme lader ikke til at være tilfældet med datteren Michala. (Foto: Dan Mariegaard)

– Der har ikke været nogen stridigheder andet end en evig kamp om arven, skriver Susan Astani, 49, i en sms til SE og HØR med slet skjult henvisning til Michala.

Kommentaren falder efter en snak om hendes og Christians søn, Alexander, som var indlagt på intensiv, uden at hans søskende fra farens side bekymrede sig om det.

Da SE og HØR spørger, hvad kampen går ud på, lyder det fra Susan Astani:

– Brug din sunde fornuft.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Privat)

Blæste på syg lillebror
Der var fuldstændig radiotavshed fra Christian Kjærs øvrige børn, da hans yngste søn, Alexander, for nogle år siden blev alvorligt syg og indlagt på intensiv.
I 12 dage var han indlagt på intensiv med hjernebetændelse, men på intet tidspunkt ringede Kjærs tre andre børn for at høre til deres lillebrors helbred.
– Han kom ud af sygdommen fantastisk godt – og blev fuldstændig sig selv igen.
Men jeg må indrømme, at det gav mig stof til eftertanke, da ikke en eneste af Christians familiemedlemmer sendte mig en lille hilsen eller besked, da de hørte, hvor alvorlig syg Alexander var, lyder den barske kritik fra Susan Astani i dag.
Alexander er i dag ni år – og der er derfor ikke meget, der tyder på, at han nogen sinde har mødt sin storesøster, Michala, som har ligget i strid med deres fælles far i mere end ni år.
Med de nye udmeldinger fra Susan Astani er der ikke meget, der tyder på, at der bliver røget fredspibe lige med det samme. (Foto: Privat)

Kort efter slår hun for alvor fast, at hun ikke har meget tilovers for Christians datters ageren i forhold til sin far.

– Der er nogen, som har ambitioner og går i fars fodspor og gør faren superstolt – og så er der nogle andre, som går og venter på at arve, siger Susan.

Svigtede far

Dermed hentyder hun til SE og HØR artikler for et par uger siden, hvor vi skrev om, hvad der var blevet af Spies-arvingerne.

Her beskrev vi, hvordan Michalas lillebror, Christopher Kjær, 23, er gået i sin fars fodspor.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Det er ­Susan Astani, 50, som nu tager bladet fra munden og skælder ud på Michala. (Foto: Dan Mariegaard)

Med andre ord er det tydeligvis Michala, der hentydes til som værende den, der blot venter på at få sin arv.

Indtil nu har både Christian Kjær og Susan Astani undladt at kommentere den manglende kontakt til Michala, men nu kan Astani altså ikke længere afholde sig fra at sætte ord på de mange år med kold luft fra Michalas side.

At der var uvenskab, stod lysende klart, da Michala ikke deltog i sin fars 70-års fødselsdag i april 2013.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Ingen af Christian Kjærs børn ringede for at høre, hvordan deres lillebror Alexander havde det, da han var indlagt. (Foto: Thomas Laursen)

Her fortalte hun senere til SE og HØR:

– Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at jeg ikke ser min far.

Jeg har ikke haft kontakt med ham i snart halvandet år og har heller ingen planer om at få det. Derfor deltog jeg naturligvis heller ikke i hans reception.

Total tavshed

Nu – otte år efter – slår “Team Christian” så tilbage med en kommentar, der stempler Michala som arvingen, der udelukkende venter på sin fars penge.

SE og HØR ville gerne have en kommentar fra Michala selv eller hendes mor Janni Spies, men de er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

Hvorvidt Christopher Kjær i dag har kontakt til sin far, vides ikke, men i flere år, efter at Michala slog hånden af farmand, havde far og søn fortsat kontakt.

Sponsoreret indhold